Konu: Diþi Barýþçýl Beta Hakkýnda  (Okunma says 7193 defa)

Harun Söylen

• Baðýmlý Üye
  • Ýçerik Geliþtirici
  • leti: 418
  • Ad Soyad: Harun Söylen
Diþi Barýþçýl Beta Hakkýnda
« : Aralk 16, 2008, 17:17:07 s »
Diþi Barýþçýl Beta karides yavrularýný yer mi?
Gerçi kendisini salyangoz yer diye aldim faydasýnýda gördüm gerçekten akvaryumumda salyangoz sayýsýnda gözler görülür bir azalma oldu tek tük görüyorum artik.
Fakat karides yavrularim cok kucukler ya ben bitkilerden dolayý göremiyorum yada gerçekten diþi beta bunlarý yiyiyor :S bu konuda bilgisi olan var mi?

admin

• Baðýmlý Üye
  • Kurucu Üye
  • leti: 1.624
  • Ad Soyad: Birkan Tatar
Ynt: Diþi Barýþçýl Beta Hakkýnda
« Yantla #1 : Aralk 17, 2008, 16:36:03 s »
Ben yeme ihtiamalini yüksek görüyorum. Bir ara ben de barýþçýl beta besledim FD bloodwormleri löp löp yutuyordu ;D Hatta kaþýktan almayý öðretmiþtim akvaryumdan sýçrayarak kurtlarý kapardý kaþýðýn ucundan, hey gidi hey :) Ayrýca salyangoz yiyebilen bir canlýnýn karidesleri affedebileceðine ihtimal dahi vermiyorum.  :-[

Harun Söylen

• Baðýmlý Üye
  • Ýçerik Geliþtirici
« Yantla #2 : Aralk 18, 2008, 10:50:04 »
cevabi beklemeden ayirdim betayi :) ne olur ne olmaz diye. cok  tesekkurler.

Bvarisli

• Baðýmlý Üye
  • Süper Moderatör
  • leti: 671
  • Ad Soyad: Barýþ VARIÞLI
« Yantla #3 : Ocak 14, 2009, 22:49:32 s »
Betta'lar gerçekten akvaryum teröristleri. Kendilerinden ufak bir canlý gördülermi aðýzlarýnýn suyu akýyor. En son baþýma gelen vakka'da akvaryumdaki Crowntail Betta'mýn Borelli yavrularýmý yemesi idi. Tabi bedeli biraz büyük oldu. Baba Borelli arkadaþý baya bir traþ etti :D

admin

• Baðýmlý Üye
  • Kurucu Üye
  • leti: 1.624
  • Ad Soyad: Birkan Tatar
« Yantla #4 : Ocak 15, 2009, 13:28:34 s »
Betalara ben de hiç güvenmem. Eski barýþçal betama (muhtemelen forumda da vardýr) kaþýktan kuru bloodworm kapmaya öretmiþtim, zýplar alýrdý ;D Bu yamyamlar karidese nefes bile aldýrmaz :)

Harun Söylen

• Baðýmlý Üye
  • Ýçerik Geliþtirici
« Yantla #5 : Ocak 15, 2009, 16:40:09 s »
betayý çýkardýktan sonra karidesler rahat rahat gezer oldular zaten bunu gözlemleyebiliyorsunuz. amerikayý yeniden keþfetmeme gerek kalmadý tesekkurler :)

urfali

• Yeni üye
  • *
  • leti: 5
  • saðlýklý balýklar
« Yantla #6 : ubat 22, 2009, 22:31:33 s »
bide þu diþi betalardan ben bulabilsem :):):) bizim bu taraflara getirmiyorlar. yoksa onlarý üretmeyi çok isterim :(