Konu: melek balýðý yavrularýnýn beslenmesi  (Okunma says 12188 defa)

urfali

• Yeni üye
  • *
  • leti: 5
  • saðlýklý balýklar
melek balýðý yavrularýnýn beslenmesi
« : ubat 22, 2009, 22:23:52 s »
 deðerli üyeler; ben epey bi zamandýr sarý prenses ve yasmen yetiþtiriyorum çokta iyi sonuçlar aldým. bu arada bu gün eþ tutmuþ bir çift melek aldým. bu damýzlýklardan yavru alýnmýþ. sanýrým bi kaç gün içinde tekrar yumurtlayacaklar. ilk zamanlar karnýndaki sarýyla beslendikten sonra yem yemeye geçince ilk ne vermem gerek. ve artemia verince akvaryumda yenmeyen artemialar yavrulara zarar verebilirmi. yardýmcý olursanýz çok sevinirim. þimdiden yardýmcý olanlara teþekkür ederim...

urfali

• Yeni üye
  • *
  • saðlýklý balýklar
Ynt: melek balýðý yavrularýnýn beslenmesi
« Yantla #1 : ubat 22, 2009, 22:25:35 s »
pardon bu arada aysmen (acei) yazacaðýma yasmen yazmýþým özür :):):)

leaf21

• Üye
  • **
  • leti: 77
« Yantla #2 : ubat 23, 2009, 02:02:11 »
yavrulara zarar vermeyeceðini düþünüyorum ama yavru artemia dengesi olmalý fazla olursa yavrular zarar görür

Joker

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
  • leti: 277
« Yantla #3 : ubat 23, 2009, 19:28:25 s »
Ýlk 10 gün sadece artemia ile beslemenin dahi hiçbir olumsuz etkisi olmuyor. Baþka olanak yoksa elenmiþ kuru yem veya yavrular için üretilmiþ micro yemlerin de ilk günlerde verilmesi, kuru yem alýþkanlýðýný kazandýrýr. Doðru ve iyi besleme sonucu melek yavrularý 10 haftadan itibaren satýlacak boyuta gelir.   

urfali

• Yeni üye
  • *
  • saðlýklý balýklar
« Yantla #4 : ubat 23, 2009, 23:36:59 s »
teþekkür ederim verdiðiniz bilgiler için. yavrular çýkmaya baþlayýnca gene sizleri rahatsýz edecem ona göre. :):):)

urfali

• Yeni üye
  • *
  • saðlýklý balýklar
« Yantla #5 : ubat 26, 2009, 19:19:36 s »
selam. meleklerim bu gün yumurtladý. anne babayý ayýrmadým yanlarýndan, þuan sorun yok, yumurtalara bakýyorlar. sanýrým 300 civarý yumurta var. bu yavrulara kaçýncý günden itibaren artemia vereyim, ne kadar artemia hazýrlamalýyým ve bu hazýrladýðým artemia kaç gün yeter. yardýmcý olursanýz sevinirim...

Bvarisli

• Baðýmlý Üye
  • Süper Moderatör
  • leti: 671
  • Ad Soyad: Barýþ VARIÞLI
« Yantla #6 : ubat 27, 2009, 16:07:10 s »
Ben artemia'dansa Larviva Start 300'ü tavsiye ederim. Eðer daha önce artemia ile uðraþmadýysanýz ilk baþlarda çýkartmak biraz problem olabilir. Larviva Start ise içerdiði protein deðerleri ile artemia'nýn muadili. Yavrularla ilgili sorularýnýzý maalesef cevaplayamayacaðým çünkü o konuda pek bilgim yok.