Konu: Ýlk izlenimler!  (Okunma says 6022 defa)

terstokat

• Yeni üye
  • *
  • leti: 2
Ýlk izlenimler!
« : Mart 01, 2009, 00:17:21 »
Herkeze selam,
6-7 sene boþ duran akvariumum var, kurmaya cesaret edemiyorum. (Biraz da zaman yoktu)
Baþka  akvaryum sitelerinden  sitenize geldim. Samimiyeti ve paylaþýmcý ruhunu  ÇOK beðendim!
Bu sene kararlýyým  Bitki akvariyumu kuracaðým (en azýndan ölen balýklara üzülmem)  ;D
Siteyi kuran ve destekleyen arkadaþlara TEK-TEK teþekkür ederim!

Forumu okuyorum (tümünü) tek bir arkadaþa (yalovalý) rastladým, forum kültürünü bensimememiþ...(uslub ve tarz BENCE yanlýþ)  umarým devam etmez

saygýlarýmla

Bvarisli

• Baðýmlý Üye
  • Süper Moderatör
  • leti: 671
  • Ad Soyad: Barýþ VARIÞLI
Ynt: Ýlk izlenimler!
« Yantla #1 : Mart 01, 2009, 12:15:15 s »
Teþekkür ederiz Muammer bey güzel sözleriniz için. Daha önce baþka bir yerde de dediðim gibi bu sitenin bende ayrý bir yeri vardýr. Bana hep bir internet sitesi deðilde arkadaþlar la tanýdýklarla gidilip ortak bir konu hakkýnda muhabbet edilen bir kafe ortamý gibi gelir bu site.

admin

• Baðýmlý Üye
  • Kurucu Üye
  • leti: 1.624
  • Ad Soyad: Birkan Tatar
« Yantla #2 : Mart 01, 2009, 15:34:50 s »
Yönetim saðolsun ;D Sloganýmýz; tenha ama kaliteli :P

Bvarisli

• Baðýmlý Üye
  • Süper Moderatör
  • leti: 671
  • Ad Soyad: Barýþ VARIÞLI
« Yantla #3 : Mart 01, 2009, 16:38:55 s »
Nerde çokluk orda b..... :D Gerçekten tenha ama kaliteli. Bence bitkili akvaryuma gönül verenler bu siteyi bilmiyorlar daha. Ben hiç bir forum sitesinde þimdiye kadar bitki ile ilgili bu kadar detaylý alt baþlýk görmedim. (Varsa da bilmiyorum.)

soners

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
  • leti: 315
« Yantla #4 : Mart 04, 2009, 15:07:08 s »
Herkeze selam,
6-7 sene boþ duran akvariumum var, kurmaya cesaret edemiyorum. (Biraz da zaman yoktu)
Baþka  akvaryum sitelerinden  sitenize geldim. Samimiyeti ve paylaþýmcý ruhunu  ÇOK beðendim!
Bu sene kararlýyým  Bitki akvariyumu kuracaðým (en azýndan ölen balýklara üzülmem)  ;D
Siteyi kuran ve destekleyen arkadaþlara TEK-TEK teþekkür ederim!

Forumu okuyorum (tümünü) tek bir arkadaþa (yalovalý) rastladým, forum kültürünü bensimememiþ...(uslub ve tarz BENCE yanlýþ)  umarým devam etmez
saygýlarýmla

Öncelikle aramýza hoþgeldiniz eminimki piþman olmayacaksýnýz,yukarýda bahsi geçen arkadaþ maalesef kantarýn topuzunu iyice kaçýrdý,artýk ona cevap verme zahmetine dahi girmeyeceðim.
« Son Dzenleme: Mart 04, 2009, 16:13:27 s Gnderen: soners »