Konu: Dýþ Filtre Ýçin DIY CO2 Reaktör  (Okunma says 22032 defa)

Bvarisli

• Baðýmlý Üye
  • Süper Moderatör
  • leti: 671
  • Ad Soyad: Barýþ VARIÞLI
Ynt: Dýþ Filtre Ýçin DIY CO2 Reaktör
« Yantla #15 : Mays 04, 2009, 16:21:01 s »
Uzunca bir süre Ista Medium kullandým. Oldukça güzel çözüyor. Ama dýþ filtre temizliklerinden sonra havasýný almak gerekiyor ki bu iþlem sýrasýnda da baðlantý yerlerinden hortum çýkmasý olabiliyor ve dýþ filtre eve su pompalýyor :D Birde ara ara söküp içindeki yosunlanmayý temizlemek gerekiyor yoksa üstteki pervane dönmemeye ve co2 çözememeye baþlýyor. Onun dýþýnda su sýzdýrma yada baðlantý yerlerinden çýkýp bütün suyu eve basma riski çok azda olsa var. Ama dediðim gibi oldukça iyi çözüyor.

Harun Söylen

• Baðýmlý Üye
  • Ýçerik Geliþtirici
  • leti: 418
  • Ad Soyad: Harun Söylen
« Yantla #16 : Mays 04, 2009, 16:26:34 s »
Harici reaktüör dimi? Aslýnda bende gecmeyi düþünüyorum. Su anda cam difüzör kullanýyorum. Reaktoru temizlemek zahmetli mi? Kaç parcaya ayrýlýyor merak ettim :D

Bvarisli

• Baðýmlý Üye
  • Süper Moderatör
  • leti: 671
  • Ad Soyad: Barýþ VARIÞLI
« Yantla #17 : Mays 04, 2009, 16:53:24 s »
Ben ista'dan cam reaktöre geçtim mecburiyetten dolayý. Kabarcýklarýn görüntüsünü izlemek gerçekten çok zevkli. Bendeki harici Ista reaktör sadece alt kapaðý açýlarak iki parçaya ayrýlabiliyordu. Oradan üst pervaneye eriþip temizlemek imkansýz. Bende raketörün su giriþinden çok tazzikli su vererek temizliyordum. Bir keresinde de çamaþýr suyuna yatýrmýþtým o da iþe yaradý.

Harun Söylen

• Baðýmlý Üye
  • Ýçerik Geliþtirici
  • leti: 418
  • Ad Soyad: Harun Söylen
« Yantla #18 : Mays 04, 2009, 16:57:06 s »
Teþekkürler bilgi için, cam difüzöre devam :D