Emeði geçen herkezin eline saðlýk. Zaten Onur'un bulunduðu bir platformda bu sitenin þimdiye kadar açýlmamýþ olmasý bir eksiklikti Ülkemizde tam anlamýyla geliþememiþ ve hep geri planda kalmýþ kedi balýðý türlerine yönelen bir site kurduðunuz için hepinize teþekkür ederim.
Çok teþekkürler Barýþ Bey... Onurla ben geçen yýllarda kendi kendimize böyle birþeyi tasarlarken hiç dile getirmemiþiz birbirimize, kýsmet þimdiyeymiþ demek ki
Türkiye'de aslýnda çok kedi balýðý besleyen olsa da dediðiniz gibi geri planlarda kalýyor. Bana göre bunun sebebi topluluk tanklarýnda hep diðer türlere önem verilmesi ve kedi balýklarýnýn ihtiyaçlarýnýn gözardý edilmesi. Halbuki saklanma yerleri, uygun ýþýk ve adet gibi gereksinimleri karþýlanan kedi balýklarý öyle farklý grup davranýþlarý sergiliyorlar ki...
Bu tip bir alana özelliþmiþ forumlardan biri olarak bizim gibi bu riski göze alabilmiþ herkese sonsuz desteðimiz var. Ama bu tip forumlarýn ilerleyebilmesi için ülkemnizin biraz daha ihtiyacý var sanýrým. Umurum site iyi yerlere gelir (en azýndan bizimkinden )
Birkan Bey, iyi dilekleriniz için teþekkür ederim. Türe özgü farklý forumlarýn olmasý kuranlar açýsýndan heyecanlandýrýcý hobiciler açýsýndan da uzmanlaþma saðlayan ve spesifik bilgilerin edinilebildiði bir ortam herþeyden önce. Kuranlar ve devamlýlýðýný saðlamaya çalýþan arkadaþlarýn da ciddi bir çaba göstermesi gerekiyor gerçekten. Öte yandan önümüzde sizinki gibi belli bir yere oturmuþ ve arkasýnda önemli bir çaba olduðu belli olan siteler de var
Hal böyle olunca, her daim çalýþmaya devam diyorum...