Konu: 25 litre nano  (Okunma says 14604 defa)

hasanarda

• Yeni üye
  • *
  • leti: 2
  • Ad Soyad: hasan arda saðlam
25 litre nano
« : Temmuz 05, 2010, 19:05:55 s »
Arkadaþlarben bitkilide ve forumda yeniyim. Bu benim ilk mesajým. Bu yüzden yardýmlarýnýzý bekliyorum. (Ne alakasa)

Bende 35-25-30  25 litrelik bir akvaryum var. Ben bu akvaryumu sarý prenses yavru akvaryumu olarak kullanýyordum ama nano yapmak geldi içimden. Alacaðým malzemeler þunlar:

1- Tabaný 2cm kaplayacak minerelli taþ.
2- Üstüne 3cm hagen siyah kum.
3- Küçük bir ýsýtýcý (25w) (filtre var. (kapak filtre))
Ve canlýlar
4- Bitki ( Akvaryuma uygun bitki yazarmýsýnýz. Ama arka, orta, ön bitkisi olduðunuda yazýn.)
5- Balýk benim aklýmda þu planlar var.  1- 10 rasbora
                                                             2- 6 rasbora, 6 zebra danio
                                                             3- 15 günýþýðý tetra
                                                             4- 6 kýrmýzý burunlu tetra
                                                             5- 6 penguen tetra
                                                             6- 6 kýrmýzý gözlü tetra
Ve aklýma yatan: 7- 10 rasbora, 6 balta balýðý

:D :D :D YARDIMLARINIZ ÝÇÝN ÞÝMDÝDEN TEÞEKKÜRLER :D :D :D

millerr

• Üye
  • Özel Üye
  • leti: 83
  • Ad Soyad: Ali Ýlker ÝLHAN
Ynt: 25 litre nano
« Yantla #1 : Temmuz 07, 2010, 01:06:57 »
O kadarcýk akvaryumda yazdýðýnýz kadar balýk olmaz bana sorarsanýz. Balýklara yazýk. Bence herþeyden önce bu konuyu forumlarda blraz araþtýrýn.
Saygýlarýmla...

hasanarda

• Yeni üye
  • *
  • leti: 2
  • Ad Soyad: hasan arda saðlam
« Yantla #2 : Temmuz 07, 2010, 12:35:40 s »
Ya benim yazdýklarým tercihler. Galiba siz yanlýþ anladýnýz ;D
Ben 1-     2-     3-  ...    diye þýkladým sizden handisinin uygun olduðunu soruyorum.

millerr

• Üye
  • Özel Üye
  • leti: 83
  • Ad Soyad: Ali Ýlker ÝLHAN
« Yantla #3 : Temmuz 09, 2010, 20:29:50 s »
Kusura bakmayýn ben yanlýs anlamýsým. Akvaryum hacmi küçük olduðu için sürü balýklarýndan beklediðinizi alamayabilirsiniz. Bence 10 tane neon koyun. Büyüyen balýk olmasýn.

sargon

• Yeni üye
  • *
  • leti: 11
  • Ad Soyad: Mustafa Çölkesen
« Yantla #4 : Temmuz 10, 2010, 00:37:15 »
4- Bitki ( Akvaryuma uygun bitki yazarmýsýnýz. Ama arka, orta, ön bitkisi olduðunuda yazýn.)
5- Balýk benim aklýmda þu planlar var.  1- 10 rasbora
                                                             2- 6 rasbora, 6 zebra danio
                                                             3- 15 günýþýðý tetra
                                                             4- 6 kýrmýzý burunlu tetra
                                                             5- 6 penguen tetra
                                                             6- 6 kýrmýzý gözlü tetra
Ve aklýma yatan: 7- 10 rasbora, 6 balta balýðý

Bayým fazla kolaycýsýnýz anlaþýlan, hem bitki yazacaðýz hem de hangi plan olduðunu söyleyeceðiz...

Birde balýklarda konfigürasyon belirteceðiz, kendi baþýnýza hangi balýðý besleyeceðinize karar veremiyormusunuz ? Pes doðrusu... Diyecek söz bulamadým bayým...

Tr-Merces Letifer-Tr

• Üye
  • **
  • leti: 62
  • -TÜRK-
  • Ad Soyad: Burak Özbay
« Yantla #5 : Aralk 02, 2011, 22:17:17 s »
Hocam emeksiz sefa olmaz,affedersin ama biz k*rizmiyiz de pý pýt söyleyelim.FORUMLAR niçin var?.Biraz araþtýr. Biz nasýl öðrendik??Araþtýr biraz sonra gel o zaman konuþuruz.