Konu: taban için ne gerekli torf dan nefret geldi  (Okunma sayýsý 5525 defa)

kuka

• Yeni üye
  • *
  • Ýleti: 5
  • Ad Soyad: kadir özen
taban için ne gerekli torf dan nefret geldi
« : Nisan 25, 2011, 00:05:10 öö »
merhaba
bitkili akvaryum olayýna yeni girdim bir sürü sey okudum býr suru býlgý aldým sagdan olsdan
bana hýndýstan cevýzý tofunu onerdýler ama nerden onerdýler illet geldi bundan ..saatlerce yýkadým beklettým ustune sýneklýkler mý cekmedým ustune kumlar mý koymadým ama yok su sapsarý oluyor 2 kere kurdum bosalttým akvaryumu.kýsaca bana ýcýnde torf olmayan bý taban anlatýrmýsýnýz yaný hazýr bý sey yokmu bellý markalarýn mesela hazýr olacak hýc yýkama falan olamayacak dýrekt altýna dokcem en son kumu dokcem falan ..ne olur yardým edýn býtýrdý bený bu torf belim koptu gunlerdýr suyu dok bekle bosalt falan :(

admin

• Baðýmlý Ãœye
  • Kurucu Ãœye
  • Ýleti: 1.624
  • Ad Soyad: Birkan Tatar
Ynt: taban için ne gerekli torf dan nefret geldi
« Yanýtla #1 : Nisan 29, 2011, 01:48:00 öö »
Torfu açýða çýkarmayacak þekilde akvaryumu doldurmaya özen gösterir ve bir süre filtrelerseniz renk muhtemelen kaybolacaktýr ancak yine de kullanmak istemiyorsanýz birçok hazýr taban malzemesi var. Sera floradepot aklýma ilk gelen, daha iyi ürünler de var, Seachem, tetra vesaire herkesin ürettiði birþeyler var sanýrým.

kuka

• Yeni üye
  • *
« Yanýtla #2 : Nisan 29, 2011, 08:29:36 öö »
teþekkür ederim ilginiz içi. aquaclay üstüne hagen siyah kum koydum bakalým ne olacak ...olmazsa bu dediklerinizden uygularým.

selcukkck

• Yeni üye
  • *
  • Ýleti: 8
« Yanýtla #3 : Mayýs 07, 2011, 11:09:37 öö »
Misket gübreler ve sývý güvreler ile geliþimi desteklemeniz yerinde olacaktýr.

kuka

• Yeni üye
  • *
« Yanýtla #4 : Mayýs 07, 2011, 14:44:47 ös »
Msket gübrede aldým tavsiyeleriniz için teþekkür ederim.  :)