Konu: Yosun Tanký  (Okunma says 23343 defa)

Joker

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
  • leti: 277
Ynt: Yosun Tanký
« Yantla #15 : Haziran 07, 2008, 14:08:09 s »
Beðendiðinize þaþýrdým, bana pek güzel gelmiyor, geliþi güzel sokuþtutrulmuþ bitkiler var. Uzadýklarýnda balýklar gözükmüyor. 3 hafta önce felaketti. Diskusun biri bitkilerin rasýnda kafasý aþaðýda sýkýþmýþ gibi dik duruyordu. 2 hafta çok miktarda bitki attým. Ertesi hafta da neyse ki buradaki arkadaþlardan adres verenlerin bir kýsmýna gönderdim. diðerlerine göndermeyi daha sonraya býraktým.
Kadir bey gönderdiðim riccialar hariç hepsi buradan çýktý.

Bvarisli

• Baðýmlý Üye
  • Süper Moderatör
  • leti: 671
  • Ad Soyad: Barýþ VARIÞLI
« Yantla #16 : Haziran 07, 2008, 16:34:53 s »
 Bülent abi tanký beðenmiyorsan o haliyle ben alabilirim :D Bu arada gönderdiðin kapak'la seramik tablalý difizörü kullanmaya baþladým etki inanýlmaz. Heryerde gezinen incecik co2 kabarcýklarý biranda eriyor suyun içinde ve aþýrý bir fotosentez baþladý. Bu arada kýrýlan seramik tablalýyý tam çöpe atacaktým ki kýyamadým ce japon'la yapýþtýrdým onuda belki diðer tankta kullanýrým tabi yeni aldýðým Ýsta Max Mix Medium u kullanmazsam
 Bire ammania çýkarsa bende talip olabilirim :D
« Son Dzenleme: Haziran 07, 2008, 16:35:24 s Gnderen: Devletabi »

Joker

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
  • leti: 277
« Yantla #17 : Haziran 07, 2008, 19:58:37 s »
Bülent abi tanký beðenmiyorsan o haliyle ben alabilirim :D Bu arada gönderdiðin kapak'la seramik tablalý difizörü kullanmaya baþladým etki inanýlmaz. Heryerde gezinen incecik co2 kabarcýklarý biranda eriyor suyun içinde ve aþýrý bir fotosentez baþladý. Bu arada kýrýlan seramik tablalýyý tam çöpe atacaktým ki kýyamadým ce japon'la yapýþtýrdým onuda belki diðer tankta kullanýrým tabi yeni aldýðým Ýsta Max Mix Medium u kullanmazsam
 Bire ammania çýkarsa bende talip olabilirim :D

Ýþe yaradýðýna çok sevindim. Zaten kim kullandýysa herkes ayný þeyi söylüyor, "fotosentez baþladý" "bitkilerin nasýl yaþadýðýný gözümüzle gördük" vs.

Istanýn cam difüzörünü aldýðýmda bu kapaðý yapmayý düþünmüþtüm. Cenk de 3. kullanýcý olarak çok iyi sonuç aldý.

burakaksu93

• Yeni üye
  • *
  • leti: 9
« Yantla #18 : Ocak 11, 2009, 20:48:33 s »
Bitkili akvaryuma yeni baþladým çok þey bilmiyorum öðrenmeye çalýþýyorum þu aralar oyuzden bitkilerin dizilimi yada seçimi hakkýnda birþey söyleyemiyeceðim ama çok güzel bir akvaryumunuz var yannýz discuslar hakkýnda 1 2 tavsiye eðer tam geliþmiþ discuslar koymassanýz bitkili discus tankýnýzda balýklarýnýz geliþemeyecektir ben 1 2 tane geliþemeyen balýk gördüm onlarý cama cam bir akvaryuma alýrsanýz yada çýkarýrsanýz onlar için daha iyi olacaktýr.

erdal duneray

• Yeni üye
  • *
  • leti: 6
  • Ad Soyad: Erdal Düneray
« Yantla #19 : Haziran 01, 2010, 10:43:37 »
Bülent bey bitkili akvaryumunuz çok güzel tebrik ederim