Merhaba arkadaþlar güzel bir siteye benziyor ve yararlý olacaðýný düþündüðüm için üye oldum ve yeni yeni bitkili akvaryum kurulumu yapýyorum.Daha önce 70 cm de bitkili akvaryum yapmýþtým taban sýrf hagen kullanmýþtým ve t5 2 adet floresanla karýþýk canlý doðuran maceram olmuþtu ve gayet baþarýlýydý bitki geliþimleri falan fakat sonra ciklete döndüm tankýmý büyüterek sonrada piþman oldum ama sonradan onuda býraktým þuan bir akvaryum kurdum içine bitki falan ektim fakat sanýrým taban yetersizliðinden
Taban :Hagen aquaclay ve inþaat kumunu harmanlayýpta taban oluþturdum ýþýklandýrma olarakta kapak boyutu kadar 3 çipli þerit led kullandým bir sýra ve içinde gül anubias falan sanýrým isimlerini bilmiyorum karýþýk aldým akvaryumcudan fakat 1 bucuk ay falan attý bitkilerin boyu hala ayný duruyor ve yanlardan kök salmada yok ve ayrýyetten ilave olarak aqua florenette a gübresini aldým onlada destek yapayým dedim ama normalde coþmasý lazým diye düþünüyorum dediðim gibi sanýrým tabandan akvaryumcu tabana bitki topraðýný yay üstüne elyaf ser ve hagen koy sýrf dedi banada mantýklý geldi sizcede iyimidir arkadaþlar yardýmlarýnýzý bekliyorum.