Konu: Kolay Kapak Yapýmý  (Okunma says 11547 defa)

cihanevitan

• Üye
  • **
  • leti: 114
Kolay Kapak Yapýmý
« : Ocak 29, 2009, 22:14:45 s »
Merhaba arkadaþlar,yeni kapak sipariþi verdi,o Gelene kadar yeni bir kapak yaptým idareten.Fakat kullanýþlý oldu.Kullandýðým malzemeler:Polikarbon,silikon.çift taraflý bant ve alminyum folyo(polikarbon ýþýðý geçirken olduðu için mecbur iç tarafý folyo ile kapladým.Polikarbonu eþit olarak 4 parça yaptým.Sonra bir güzel silikonladým ve 10 saat kurumasýný beklediM ve ÝÇ tarafý bir folyo yardýmýyla kapladým elimde olan grluux ve balast baðladým.Bn geçiçi kullanmak için yaptým isteyen kiþi  sprey boyayla boyuyabilir DIÞýný  ve üstüne aðaç kaplama görünmlü yapýþkanlar var onlarda gayet güzel olur.2-3 florasan takýlabilir bir kapaða isteðe baðlý.     

cihanevitan

• Üye
  • **
Ynt: Kolay Kapak Yapýmý
« Yantla #1 : Ocak 29, 2009, 22:21:30 s »

Harun Söylen

• Baðýmlý Üye
  • Ýçerik Geliþtirici
  • leti: 418
  • Ad Soyad: Harun Söylen
« Yantla #2 : Ocak 30, 2009, 09:19:14 »
tebrikler. ben 1 kere kapak yapmakla ugrastim. cok zorladý beni. onumuzdeki gunlerde saç krom dan kapak yaptirtmayi dusunuyorum onuda tavana asýcam. asma kapak kullanýcam :)

YILDIRIM ÖZDEMÝR

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
  • leti: 387
« Yantla #3 : Ocak 30, 2009, 10:44:39 »
Alüminyum folyo yerine düz beyaz folyo kullanýlmasý daha verimli olmaktadýr. Alüminyum folyolar beyaz fona göre daha fazla ýþýk soðururlar.

cihanevitan

• Üye
  • **
« Yantla #4 : Ocak 31, 2009, 20:08:10 s »
Biliyosun Yýldrým abi geçiçi olduðu için fazla önemsemedim :) ,dediðin gibi en iyi ýþýðý yansýtan renk beyaz.Ve dün kapaðým geldi kendi yaptýðým ise yukarýya dolabýn üstünde müzeye kaldýrýldý :)

dogakoruyucusu

• Yeni üye
  • *
  • leti: 1
  • Ad Soyad: berk kaya
« Yantla #5 : Haziran 16, 2016, 14:19:58 s »
polikarbonat fiyatlarý hakkýnda bilginiz var mýdýr ? Malum sipariþ vermiþ olduðunuz yazýyor  orada bizi de bilgilendirirmisiniz ?
« Son Dzenleme: Temmuz 21, 2016, 15:48:12 s Gnderen: dogakoruyucusu »