Konu: Sehitler_diyari bitkili akvaryum.  (Okunma says 7751 defa)

sehitler_diyari

• Yeni üye
  • *
  • leti: 17
Sehitler_diyari bitkili akvaryum.
« : Nisan 29, 2008, 02:17:31 »
  Arkadaþlar  yorumlarýnýz þimdiden için  teþekkür  ederim. Bu  fotolardan  sonra  akvaryumu  budadým. Alt kýsýmlara  ýþýk  gitmemeye baþladý. Iþýklandýrmam iki tane gün ýþýðý (daytlite) bir tane  grolüks kullanýyorum,  hepsi 18 w.
   Arka  fon  moss olduðundan önceki yazýlarýmda  bahsetmiþtim. O mosslar  epey büyüdü. Þimdi bitkilerde  budanýnca daha  çok ýþýk alýyorlar. Kýsa zamanda  amacým mosslarý yeþertmek. Bu arada  bitkiler üst kýsýmda ýþýðý engellerken alt kýsýmlarada yeþil tonda ýþýk geçiyor.

Arkadaki mosslar bu þekilde

Saygýlarýmla...

Joker

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
  • leti: 277
Ynt: Sehitler_diyari bitkili akvaryum.
« Yantla #1 : Nisan 29, 2008, 11:08:44 »
Eski durumunu bilmiyorum ama tankýnýzý çok beðendim. Önce konu adýný þehiler diyarý bitkili akvaryum olarak okuyunca eyvah yine birinin bitkileri mahvolmuþ yine demiþtim.
Ama balta girmemiþ bir diyarýn uygarlaþtýðýný görünce sevindim. Budama iþi, sadece mosslarýn taban bitkilerinin bulunmadýðý tanklarda sürekli yapýlmasý gereken iþ. 
Geliþmenin sürdüðü tanklarda Riccia dahi sürekli budama gerektiriyor. Bizim traþ olmamýz gibi. Bu akþam iþten çýkýnca benim de berbere gitmem gerekiyor, iyi ki bu konuyu açtýnýz. 

alpinho

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
  • leti: 414
« Yantla #2 : Nisan 29, 2008, 14:14:47 s »
Çok güzel olmuþ tebrik ederim.Üstteki ýþýk parlamasýnýda kesebilirseniz daha iyi fotoðraflar çýkacaktýr.

admin

• Baðýmlý Üye
  • Kurucu Üye
  • leti: 1.624
  • Ad Soyad: Birkan Tatar
« Yantla #3 : Nisan 29, 2008, 15:41:15 s »
Burada yayýnlamak yerine yarýþmaya katýlmanýz daha iyi olurdu bence. Yarýþmamýza da baþvurmanýzý öneririm. Son 2 gün !

quipu

• Üye
  • Süper Moderatör
  • leti: 162
« Yantla #4 : Nisan 29, 2008, 15:44:15 s »
Ýlk halide oldukça güzeldi :) Þimdi ise aþmýþ biraz (:

sehitler_diyari

• Yeni üye
  • *
  • leti: 17
« Yantla #5 : Nisan 29, 2008, 20:12:09 s »
Arkadaþlar yorumlarýnýz için  teþekkür  ederim. Yarýþmaya kazanacaðýma  inanmýyorum ama  katýlým olsun  düþüncesinde olduðum için katýlacaðým.
Saygýlarýmla..