Öncelikle tüm foruma merhabalar demek istiyorum. Aranýza yeni katýldým
Ýlkokul 2. sýnýftan beri akvaryumum var. O zaman 50 cm akvaryumlar büyük diye geçerdi.
Bitki akvaryumu olmasada her zaman akvaryumumunda bitki vardý. Yeþile hayran olarak ! bitki akvaryumu yapayým istedim.
Þuan küçük bir ilçede olduðum, akvaryumcu olmadýðý ve özel ölçü istediðim için de kendim hemen projesini yaparak 80x80x50 cm ebatlarýnda bir tank ve mobilyasýný sipariþ verdim. Yaptýðým çizimleri yarýn forumada ekleyeceðim.
Tabiki düþük teknoloji yüksek teknoloji kum bitki vs. yeni öðreniyorum. Siteden uðraþtýðým ve öðrendiðim kadarý ile !!! Tabiki konu ile ilgili sizden yardým ve yorum istiyeceðim...
Yardýmlarýnýz için þimdiden teþekkür ederim.
Soru 1 : 2 Adet 310 ml. siyah akvaryum silikonu aldým. Bu akvaryum yapýmýnda yeterli gelir mi ? Buhar cam ve kuþakta tasarladým.
Soru 2 : Ölçüler doðru mu ? Derinlik olsun diye en ve geniþliði ayný tuttum. Yükseklikte buhar cam payý 3.4 cm. tutuyor. 8 cm kadarda taban malzemesi düþünsek 40 cm altýnda bir su yüksekliði olacak ki !!! Buda ýþýðýn dibe kadar düþmesini engellemez. Yorumlarýnýzý bekliyorum.