Akvaryumum 70 litre, tahmini 30-35 balýk var.
Lepistes, moli, plati, çöpçü olmak üzere...
Yemlemem bayaðý kýt(AZ).
-Haftada bir (salýdan salýya) dip çekimi var.
-Günde 10 saat aydýnlatma var.
-Filtre full çalýþýr durumda.
-Su filtrasyonunda nitratý azaltsýn diye Pistia su üstü birkisi aldým. Ýþe de yaradý hani.
-Java moss, eledoa, Amannia gracilis, saz. Bitkiler gayet saðlýklý ve güzel geliþiyorlar. Görünürde herhangi bir düzensizlik yok.
-
AYDINLATMAM 23 watt FUJIKA 1500 lümen Tasarruf ampülü, 23 Watt Osram 1150 Lümen Tasarruf ampülü var. (NEDEN TASARRUF; çünkü BU Forumda bunlarýn bir sakýncasý olmadýðý ile ilgili yazý vardý ve bende bulunan Philips 18 watt 1050 lümen 960 kodlu florasana göre kat kat iyi performans gösterdiler. Bu da beni faydalý olduklarý konusunda ikna etti.) Iþýktan kaynaklandýðý konusu kafamý kurcalamýyor deðil. Ya lütfen ilgilenin þu konuyla. Kýrdýtmayýn bana kazma kürekle þu akvaryumu. Sinirden 4 aydýr çektiðim çile dert deðil yahu.
-Bir de karides alacaðým yirmi adet, bir faydasý olur mu? Yosunlarda ve yapraklarda VAR OLAN yosunlarý KÖKÖNÜ kazýyarak yerler mi?
-Bir de NÝTRAT DEÐERLERÝNÝ ÖLÇEMÝYORUM ama yine de SEACHEM PURIGEN alsam, kadýn çorabýna koyup, iç filtrenin süngerini kýsaltýp boydan Seachem Purigen'i buraya koysam faydasýný görür müyüm?
-FOTOÐRAFTA KARÞIDA Ammannia gracilis'in bir iki yapraðýnda hafif baþlamýþ yosun yeni... Bir iki aydýr çoðalmayý durdurmuþtum. Bir de VArolan yosunlar mý çoðalmalarýna sebep oluyor.