Konu: Arýyorum Satýyorum ilanlarý Hk.  (Okunma says 6503 defa)

soners

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
  • leti: 315
Arýyorum Satýyorum ilanlarý Hk.
« : Ocak 30, 2009, 12:12:00 s »
Birkaç aydýr dikkatimi çekti yazayým dedim.Genellikle satýyorum ilanlarýna baktýðýmýzda yeni üyelerimizin ilanlarýný görüyoruz ve bu yeni üyelerimiz ilanýný verip bir daha foruma uðramýyorlar bakýnýz ilanlar bölümüne göreceksiniz attýðý mesaj sayýsý ya 1 yada 2 oda ilanýný vermek için bu tür ilanlarýn önüne geçilebilirmi mesela belli bir üyelik süresi gibi ,ama bu sadece ilanlar bölümünde sýrf ticari amaçlý girenlerin önüne geçmek için olacak.Bana biraz haksýz rekabet gibi geliyor en basit örneði veriyorum Sponsorumuz Maltepe Pet(Yýldýrým beye biraz yalakalýk yapayým ;D).Tamam bu tür ilanlar iyi hem satanlar hem alanlar için çok güzel bir bölüm ama sýrf ticari amaçlý üye olunmasýna gýcýk oluyorum.Bu tür ilanlarý veren arkadaþlarýmýz sakýn bana darýlmasýnlar ama etik bulmuyorum.Yorum sizin.

admin

• Baðýmlý Üye
  • Kurucu Üye
  • leti: 1.624
  • Ad Soyad: Birkan Tatar
Ynt: Arýyorum Satýyorum ilanlarý Hk.
« Yantla #1 : Ocak 30, 2009, 17:01:19 s »
Ben genelde imza yoksa direk siliyorum. Bir de baþka mesajlarý yoksa silebiliyorum ancak çok da sýký sýkýya bi yaptýrým uygulamýyoruz. Zaten millet de uyanmýþ. Önce bir konuya yorum yazýyor, sonra ilaný verip çýkýyor genelde :)

Bvarisli

• Baðýmlý Üye
  • Süper Moderatör
  • leti: 671
  • Ad Soyad: Barýþ VARIÞLI
« Yantla #2 : Ocak 30, 2009, 17:39:04 s »
Soner bey güzel bir konuya deðinmiþsiniz. Cevap vermek için Birkan'ýn gelmesini bekliyordum. Bence de etik olarak pek hoþ bir durum deðil. Sonuçta burasý bir paylaþým ortamý ve insanlar uðraþtýklarý hobi ile ilgili bilgi aktarýmýný yaparken bir taraftanda elindeki fazla ürünleri yada canlýlarý ellerinden çýkartsýnlar diye açýlan Alým Satým bölümlerinin bu þekilde kullanýmý pek hoþ deðil. Bundan sonra bende elimden geldiði kadar bu ilanlarý inceleyeceðim.

Harun Söylen

• Baðýmlý Üye
  • Ýçerik Geliþtirici
  • leti: 418
  • Ad Soyad: Harun Söylen
« Yantla #3 : Ocak 30, 2009, 17:43:36 s »
katýlýyorum ama bazý arkadaslar ögrenci oluyor bi nevi harclik onlar icinde. (bu benim fikrim) bu durum dýsýndakiler bencede pek etik degil.

admin

• Baðýmlý Üye
  • Kurucu Üye
« Yantla #4 : Ocak 30, 2009, 17:58:11 s »
Bölüm düzgün kullanýldýðýnda gerçekten iþlevli ancak suistimal edildiðinde çöp kutusuna dönüþebiliyor. Biraz önce eski ve kurallara aykýrý mesajlarý temizledim. Bu arada aldýðým istihbarata göre yakýnda sitelerdeki bu bölümlerde verilen ilanlarý maliye inceleyecekmiþ galiba. Bölümler de kalkabilir yani. BiTAK kanun adamýdýr ;D

Harun Söylen

• Baðýmlý Üye
  • Ýçerik Geliþtirici
  • leti: 418
  • Ad Soyad: Harun Söylen
« Yantla #5 : Ocak 30, 2009, 18:02:09 s »
maliye once vergi kacýranlarla ugrassýn. 2 balýk la 2 bitkinin hesabý eksik olsa sadece bizim ulkede keske de ondan sonra haklý olaraktan bu ise soyunsalar. cok komik ya. evet birkan bende okumustum onunla ilgili bi haber. ama sanmiyorum ki bu sitedeki ilanlardan bahsetsinler.

admin

• Baðýmlý Üye
  • Kurucu Üye
« Yantla #6 : Ocak 30, 2009, 18:10:13 s »
Zaten bi internete el atmamýþlardý. Dediðin gibi mevcut sorunlarý çözmeden yeni þeylere atlýyorlar. Yakýnda sitede yayýnlanan reklamlar için de vergi bilgidirimi, fatura kesme falan isterler ;D

soners

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
  • leti: 315
« Yantla #7 : Ocak 30, 2009, 18:55:38 s »
Konuyu açarken tereddüt etmiþtim tepki gelebilir diye demekki yanlýþ düþünmüyormuþum.Ýlgilenen dostlara teþekkürler.

cihanevitan

• Üye
  • **
  • leti: 114
« Yantla #8 : ubat 03, 2009, 23:59:02 s »
Katýlyýorum bende  belirli bir kaç kiþi her sitede ilan veriyor,ve formda hiç bir biligisi paylaþmýyor.