Konu: Bravo Admin!  (Okunma says 9950 defa)

soners

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
  • leti: 315
Bravo Admin!
« : Nisan 02, 2009, 11:33:24 »
Bu konulara konu sil veya mesajý kilitle butonlarý çok iyi olmuþ,konunun cevabýný aldýktan sonra bir tuþa basýyorsunuz konu uçuveriyor, çok güzel bir çalýþma olmuþ ellerin dert görmesin Birkan.Ve böylelikle konu kirliliði gibi bir sorunda ortadan kayboluyor süper bir çalýþma.

Siftahý bile yaptým kendi açtýðým iki konuyu (Baþka üyelere faydasý olmayacaðýný düþündüðüm) siliverdim.Ben bu iþi çok sevdim yazar yazar silerim artýk ;D :D ;D
« Son Dzenleme: Nisan 02, 2009, 11:45:03 Gnderen: soners »

admin

• Baðýmlý Üye
  • Kurucu Üye
  • leti: 1.624
  • Ad Soyad: Birkan Tatar
Ynt: Bravo Admin!
« Yantla #1 : Nisan 02, 2009, 16:02:49 s »
Nasýl yaa :S Özel üyelere aittir inþallah yetki biri kurcalamadý ayarlarý inþallah ;D

Bvarisli

• Baðýmlý Üye
  • Süper Moderatör
  • leti: 671
  • Ad Soyad: Barýþ VARIÞLI
« Yantla #2 : Nisan 02, 2009, 16:13:53 s »
Birkan sitenin bug'larý ortaya çýkmaya baþladý. Yakýnda siteyi ele geçirecekler haberin ola   ;D

soners

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
« Yantla #3 : Nisan 02, 2009, 16:19:06 s »
Nasýl yaa :S Özel üyelere aittir inþallah yetki biri kurcalamadý ayarlarý inþallah ;D

Aldým bir kere, daha vermem geçmiþ ola Birkan :-*

admin

• Baðýmlý Üye
  • Kurucu Üye
« Yantla #4 : Nisan 02, 2009, 16:27:24 s »
Olaya el koydum Barýþ Abi merak etme sen ;D

soners

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
« Yantla #5 : Nisan 02, 2009, 16:29:17 s »
Birkaaaan verilen hak T.C.kanunlarýna göre geri alýnamaz,Hakkýmý geri istiyorum :'( Teþekkür ettiðime piþman ettin beni.

admin

• Baðýmlý Üye
  • Kurucu Üye
« Yantla #6 : Nisan 02, 2009, 16:35:25 s »
Bizim sitenin serverlarý Floridada abi. Çok hevesliysen bu konuda moderatör yapalým seni ;D

soners

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
« Yantla #7 : Nisan 02, 2009, 16:39:26 s »
Moderatörlük iþi beni aþar Birkan,ama hakkýmý istiyorum vallah kötü birþey yapmayacaðým. Ben anlamam  >:  :'(HAKKIMI ÝSTÝYORUMMMM.

admin

• Baðýmlý Üye
  • Kurucu Üye
« Yantla #8 : Nisan 02, 2009, 16:58:01 s »
Abi sana özel veremiyoruz ama herkese vermek gerekiyor ayarlar öyle, o da olmaz þirket prensibi ;D

soners

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
« Yantla #9 : Nisan 03, 2009, 10:58:38 »
Birkan takýlýyorum be olsa nolur olmasa nolur,biraz muhabbet olsun diye hakkýmý istiyorum demiþtim.Ama aslýnda güzel bir sistemdi, güzelliði sadece açtýðýn konuyu silebiliyordun,baþkasýnýn konusunu silemiyordun,aslýnda düþünülebilir.

soners

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
« Yantla #10 : Nisan 03, 2009, 14:46:42 s »
Mesela bugün yeni bir üyemizin açtýðý gereksiz sitemizle hiç bir iliþkisi olmayan 9 adet mesajý uçuruverirdim ;D.Bu kaçýncý 1-2 ay içinde böyle mesajlar neyi planlýyor ve ne anlýyorlarsa.Hayýr linkini verdiði site bi açýlsa ne olduðunu anlayacaðýzda mübareðin verdiði sitede açýlmýyor.
« Son Dzenleme: Nisan 03, 2009, 14:48:29 s Gnderen: soners »

admin

• Baðýmlý Üye
  • Kurucu Üye
« Yantla #11 : Nisan 03, 2009, 20:35:31 s »
Abi mod yapalým diyorum iþte :D;D Yok kimse silmesin konusunu ben silerim gerekirse :) Bu spamlar gerçekten can sýkýcý. Sebebi ise basit. Üyelikte koyduðumuz zayýf ügvenlik önlemleri. E-mail aktivasyonu koyduk ama o engeli kýrýyor mübarekler. Resim kodu doðrulama ise bazen görüntülenemediði için koymadým. Resim kodu doðrulamasý olmayýnca da damlýyorlar. Hosting firmasýyla aylardýr konuyu konuþacaðým ama üþeniyorum iþre ;D