Konu: Kiraz Karideslerim ve yeni yavrular  (Okunma says 29317 defa)

soners

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
  • leti: 315
Ynt: Kiraz Karideslerim ve yeni yavrular
« Yantla #30 : ubat 23, 2009, 13:18:24 s »
Harun karideslerinin bulunduðu tank da dip çekimini nasýl yapýyorsun.Bu soruyu sormamýn nedeni pazar günü dip çekimi yaparken kovada onlarca karides yavrusuna rastladým pisliklerle beraber yavrularýda çekmiþim aman sen dikkat et yavrularý çekme benim baþýma geldi senin baþýna gelmesin demekki her hafta yavru karidesleri çekip çekip kanalizasyona atýyormuþum. >:(

Harun Söylen

• Baðýmlý Üye
  • Ýçerik Geliþtirici
  • leti: 418
  • Ad Soyad: Harun Söylen
« Yantla #31 : ubat 23, 2009, 18:26:06 s »
abicim ben her hafta dip cekimi yaparken kovayý annem gormeden banyoya goturuyorum kapýyýda arkamdan kilitliyorum kuvetin kapaðýný kapatýp kovayý bosaltýyorum orda kontrol ediyorum ama daha bu gune kadar hic yavru cekmedim ben :)

volkantr34

• Üye
  • Özel Üye
  • leti: 102
  • Ad Soyad: Volkan GÜRSOYLAR
« Yantla #32 : Nisan 06, 2009, 16:42:32 s »
filtreniz dýþ filtre ise onun içine bakmayý denediniz mi hiç :) dýþ filtremin su emiþ borusunu ince tül gibi birþeyle sardýðým halde geçen hafta yaptýðým dýþ filtre temizliðimde içeriye kaçmýþ ve orda büyümüþ 40'a yakýn karides buldum.. zaten o sardýðým tül perdenin pek bir faydasý olmadýðýný karides tankýma koyduðum 1 haftalýk yavru lepisteslerimden birinin yeni doðmuþ karides yavrusunu yediðine þans eseri þahit  olduðumda iyice anladým..

Harun Söylen

• Baðýmlý Üye
  • Ýçerik Geliþtirici
« Yantla #33 : Nisan 06, 2009, 16:47:35 s »
evet filtrenin icinden cýktý sonunda ve yasýyorlar :)

koruma

• Yeni üye
  • *
  • leti: 1
« Yantla #34 : Nisan 15, 2009, 13:31:48 s »
kýraz karidesler için su sýcaklýgý kac olmalý  ne ye dýkkat etmemýz gerekýyor arkadaþlar

Harun Söylen

• Baðýmlý Üye
  • Ýçerik Geliþtirici
« Yantla #35 : Nisan 15, 2009, 13:44:12 s »
Dayanýklý canlýlardýr. 15-28 derece de yaþarlar. 26 derecede saðlýklý ürüyorlar.