Konu: Berkay Bengi - Nano  (Okunma says 36142 defa)

Bvarisli

• Baðýmlý Üye
  • Süper Moderatör
  • leti: 671
  • Ad Soyad: Barýþ VARIÞLI
Ynt: Berkay Bengi - Nano
« Yantla #15 : Mays 19, 2009, 18:29:36 s »

O yüzden ben moss sarýlý dekorlarý ayrý bir su dolu kaba alýp orda budadým. Gerçi bu seferde o kaptan karides yavrularýný toplamakla uðraþtým :)

Öyle birþeye ben kalkýþsaydým ilk baþta moss kaplý dekorlarý çýkarmaya üþenirdim. Hadi çýkardým diyelim budamaya üþenirdim hadi budadým diyelim o kabýn içindeki moss'lar ve karidesler bir hafta o kapda kalýrdý onlarý ayýrmaya üþenirdim :D:D

50-80 litre arasý bir tank çok güzel olacaktýr ve kristal karides ile mükemmel bir keyif verecektir. Þimdiden aðzýmýn suyu aktý bile :) Low Tech'deki baþarýnýz da göz önüne alýndýðýnda ortaya çok güzel bir tank çýkacaðýný þimdiden biliyorum.

quipu

• Üye
  • Süper Moderatör
  • leti: 162
« Yantla #16 : Mays 19, 2009, 19:56:24 s »
Karidesler, moss çok hoþ olmuþ. Elinize saðlýk hocam. =)

Bammbamm

• Üye
  • **
  • leti: 41
« Yantla #17 : Mays 20, 2009, 03:05:17 »
Barýþ Bey, Tekrar teþekkür ederim. Dediðiniz gibi o kaptan karidesleri toplamaya bende üþendim aslýnda, kepçeyle mosslarý toplayýp kalan su ve karidesleri ana tankýma döktüm.
Red Crystal tanký þu an proje aþamasýnda, hayata geçer diye umuyorum. Fakat bu aralar high-tech olan ana tankýmla ilgileniyorum, o istediðim gibi olduktan sonra anca yeni bir akvaryum kurarým diye düþünüyorum :)

Akif Bey, size de teþekkür ederim.

ali1

• Üye
  • **
  • leti: 31
« Yantla #18 : Mays 20, 2009, 06:15:38 »
Berkay Bey selamlar,

Nano tankýnýzý yakýndan görmüþ biri olarak hakikaten yaptýðýnýz iþin çok baþarýlý olduðunu söyleyebiliim. Bahsettiðiniz karides akvaryumunu nereye kuracaksýnýz? ben evde akvaryum olmayan bir yer göremedim  :)

Bammbamm

• Üye
  • **
« Yantla #19 : Mays 21, 2009, 19:04:44 s »
Önce yer bulmam lazým dediðiniz gibi :) 50L civarý duvarda bir raf üzerinde durabilecek bir sey var aklýmda...

soners

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
  • leti: 315
« Yantla #20 : Mays 21, 2009, 23:04:28 s »
Gerçekten ilginç bir tank olmuþ(Ebatlarý için ilginç diyorum) Emeðine saðlýk þýk bir tank.

Bammbamm

• Üye
  • **
« Yantla #21 : Mays 22, 2009, 19:39:57 s »
40x25x20h neden ilginç geldi Soner Bey, merak ettim?:)

lord gordon

• Yeni üye
  • *
  • leti: 3
« Yantla #22 : Eyll 17, 2009, 21:04:37 s »
Tebrik ederim..  sanýrým hayalimizde ayný bende cristallele dolu bir nano hayal ediyorum... ama bi de cristal bulabilsem :) akvaryumun  çok güzel, ben bulamasam da umarým sen yaparsan keyifle takip ederim...

Tr-Merces Letifer-Tr

• Üye
  • **
  • leti: 62
  • -TÜRK-
  • Ad Soyad: Burak Özbay
« Yantla #23 : Aralk 02, 2011, 22:10:01 s »
Çok güzel olmuþ akvaryumunuz.