Konu: 120 lt bitkili tankým  (Okunma says 43298 defa)

aqua_boy

• Baðýmlý Üye
  • Ýçerik Geliþtirici
  • leti: 263
  • Rainbow
  • Ad Soyad: Cenk Sinor
Ynt: 120 lt bitkili tankým
« Yantla #75 : Temmuz 01, 2009, 22:25:26 s »
Adminim tank rotalalar hariç güzel gözüküyor . Hemianthus mich.leri gerçekten þahane bitki ama beslemek nasip olmadý . ÝTÜye geldiðin zaman seninle kuracaðýmýz 27 lt nano dillere destan olcak  ;D Aga kazancaz onla  ;D

soners

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
  • leti: 315
« Yantla #76 : Temmuz 02, 2009, 13:54:10 s »
Birkan tayininizin Elazýð'a çýktýðý için senin adýna üzüldüm gerçi memleketiniz orasý hayýrlýsý olsun.Hemianthus Micranthemodies gerçekten süper bir bitki bakýmýda o kadar zor deðil ben bir yýl önce kadar 10-15 dal olarak almýþtým þimdi hemen hemen tüm tanký kapladý süper arsýz bir bitki fýrsatýný bulup bir budayabilirsem söz verdiðim bir kaç arkadaþa göndereceðimde ;D ah fýrsatý bir yakalayabilsem.Bu arada tankýma yaklaþýk 2 aydýr C02 de vermiyorum bitkilerimde herhangi bir bozulma falan olmadý yaþasýn artýk karýþýmda hazýrlamýyorum.

admin

• Baðýmlý Üye
  • Kurucu Üye
  • leti: 1.624
  • Ad Soyad: Birkan Tatar
« Yantla #77 : Temmuz 02, 2009, 15:03:46 s »
Rotala çok hassas karbondioksit konusunda :) Elazýð evet pek iyi olmadý ;D Cenk kazanýrýz inþallah bakalým en geç 2 hafta sonra puanlar belli.

admin

• Baðýmlý Üye
  • Kurucu Üye
« Yantla #78 : Temmuz 06, 2009, 03:17:20 »
Evet bugün parvulalarý budadým. Ayrýca hýzlarý dudaðýmý uçuklattý, hepsi köklenmiþ yan sürgünlerinden çýkan bitkicikler bayaðý bayaðý bitki olmaya baþlamýþlar.

Fotoðraf pek iç açýcý deðil. Rotalalar hem henüz optimum foruna ulaþamamýþ hem de kýrmýzýiyeþil,turuncu bütün rotala dallarý fotoðraf makniesinin üstün beyaz dengesi ve pozlama teknikleri sayesinde sarý çýkmýþ. Bir ana önce Canon ixus falan almam gerek ama yönetmen adamýn önceliði HV30 tabii ki :) Fotoðraf makinesine ne zaman sýra gelirse artýk..

Harun Söylen

• Baðýmlý Üye
  • Ýçerik Geliþtirici
  • leti: 418
  • Ad Soyad: Harun Söylen
« Yantla #79 : Temmuz 06, 2009, 12:20:34 s »
Parvulalarýnýn merakla bekliyorum çoðalmalarýný.. Umarým güzel bir semin bitkisi oturtursun akvaryumuna.  Benim tank ta 1 2 kök parvula kaldý bakalým onlar da son umudum artýk  :(   Ama rotalalar son sürat devam  ;D

soners

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
« Yantla #80 : Temmuz 06, 2009, 13:22:01 s »
Birkan tankýn eski güzel günlerine muhteþem bir dönüþ yapmýþ,Ayrýca fotoyu beðenmemiþsin ama bence güzel  ;D .

YILDIRIM ÖZDEMÝR

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
  • leti: 387
« Yantla #81 : Temmuz 06, 2009, 13:54:04 s »
Birkan, tankýný yeniden canlandýrmaya çalýþman güzel. Ancak þu ortalýkta görünen ekipmanlarý rotala yýðýnýnýn arkalarýna doðru toplayýp gözlerden uzak kýlsan daha güzel olmaz mý? Ayrýca bir de þu ortadaki kaya biraz fazla ön cephede. Biras daha geriye rotalalarýn içine doðru ittirirsen hem ferah olacak, hem de parvulalarýna yer açýlacak. Ne dersin?

Bvarisli

• Baðýmlý Üye
  • Süper Moderatör
  • leti: 671
  • Ad Soyad: Barýþ VARIÞLI
« Yantla #82 : Temmuz 06, 2009, 16:00:43 s »
Þu rotalalar giderse daha iyi olacak bence  ;D Parvulalar eskiye nazaran daha sýk gözüküyor. Kýsa sürede baya bir yol almýþlar gibi maþallah. Hemianthus'larda geliþmeye baþladýðýnda rotalalar biraz azalacaktýr herhalde. Birde bu kadar yoðun bitkiden sýkýlmadýn mý? Ben en son öyle bir sýkýlmýþýmki resmen kel býraktým akvaryumu ve rotalalarý tamamen söküp attým.

admin

• Baðýmlý Üye
  • Kurucu Üye
« Yantla #83 : Temmuz 06, 2009, 16:07:05 s »
Abi aslýnda yaz gelince hem saçlarýmdan hem rotalalardan sýkýlýdým ikisini de 3e vuracaktým da cesaret meselesi ;D Rotalalarý postalayacaðýz da yerine alternatif bulamadýk ki, þöyle daha kýsa birþeyler ?

Bvarisli

• Baðýmlý Üye
  • Süper Moderatör
  • leti: 671
  • Ad Soyad: Barýþ VARIÞLI
« Yantla #84 : Temmuz 06, 2009, 16:31:53 s »
Abi aslýnda yaz gelince hem saçlarýmdan hem rotalalardan sýkýlýdým ikisini de 3e vuracaktým da cesaret meselesi ;D Rotalalarý postalayacaðýz da yerine alternatif bulamadýk ki, þöyle daha kýsa birþeyler ?

Ýstersen sana çýktýkça Blyxa Aubertii verebilirim. Hatta Lilaeopsis de var ama parvula varken pek ilgilenmezsin herhalde.

soners

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
« Yantla #85 : Temmuz 06, 2009, 16:38:37 s »
Ben de hemianthus gönderebilirim Birkan istersen msn'de istemen yeterli bütün hemianthuslarým sana feda olsun adminim.

admin

• Baðýmlý Üye
  • Kurucu Üye
« Yantla #86 : Temmuz 06, 2009, 18:56:39 s »
Çok teþekkür ederim :) Blyxa güzel duruyor aslýnda ama babam baþ edebilir mi onunla. Akvaryumla ayrýlýyoruz malum, yazmýþýmdýr yukarýda bir yerlerde ;D Soner abi hemianthus teklifin için saðol ama parvulalardan yer kalamdý tabanda þimdiden ;D

admin

• Baðýmlý Üye
  • Kurucu Üye
« Yantla #87 : Austos 22, 2009, 22:39:40 s »
Siteyle yaþýt baþlýða gireceðim belki de son mesaj, çünkü artýk böyle bir akvaryum yok.
Sitede pek bilen yok sanýrým, Elazýð'a taþýndýk. Bu fotoðrafý da akvaryumu boþaltmadan önce çektim(su da görüldüðü üzre biraz eksik). Ancak Elazýð'a gece eþyalar indirilmeye baþlandýðýnda akvaryumun boþ pis tipsiz halinden de gaz alan annem bunu kurcak yer yok hani nereye kurcaz, hem sen Ankara'ya gidince (bu arada Hacettepe Diþ'e yerleþtim ;D ) kim bakacak biz beceremeyiz diye bastýrdý, ben de yenik düþtüm ve kabul ettim. balýklarý 20 litrelik akvaryumumuza sallayýverdik. Hikaye böyle, artýk o akvaryum için bir baþlýk açacaðým. Bu da akvaryumun el sallarken çekilmiþ son fotosu

PS: Rotalalar çöpte, Allah tahsilatýmýzý affetsin  ::)
« Son Dzenleme: Austos 22, 2009, 22:40:43 s Gnderen: admin »

aqua_boy

• Baðýmlý Üye
  • Ýçerik Geliþtirici
  • leti: 263
  • Rainbow
  • Ad Soyad: Cenk Sinor
« Yantla #88 : Austos 23, 2009, 12:32:33 s »
Bir efsanes sona erdi  :-\ Son hali çokta güzelmiþ yaa , zeminde oturmuþ nerdeyse ...