Konu: Floresan bulamýyorum  (Okunma says 7558 defa)

blackraven

• Yeni üye
  • *
  • leti: 9
Floresan bulamýyorum
« : Temmuz 06, 2009, 12:43:00 s »
Arkadaþlar;bitkili akvaryum kurucam ve aldýðým akvaryumda 3 adet  39 watt 85 cm T5 var ama markalarý sunsun bitki için uygun olduðunu sanmýyorum.Bunlarý philips master HO 865 6500k ve sylvania aquastar 10000k ile deðiþtirmek istiyorum fakat edirnede yaþadýðým için bu flolar burda malesef yok.Ýnternet üzerinde de çok araþtýrdým aquastar var bir sitede fakat 30tl baþka bildiðiniz online satýþ yapan site var mý?yada flolarýn temini konusunda istanbullu arkadaþlar bana yardýmcý olabilirler mi?Teþekkürler.

YILDIRIM ÖZDEMÝR

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
  • leti: 387
Ynt: Floresan bulamýyorum
« Yantla #1 : Temmuz 06, 2009, 13:05:19 s »
Sylvania, Sera ve Hagen marka flolar stoklarýmýzda mevcut. Ancak kargo þirketleri malesef gereken özeni göstermediklerinden biz ne kadar tedbir alýrsak alalým kýrýlma sorunlarý yaþýyoruz. Bu nedenle online satýþ bu ürünler için yapmýyoruz.

soners

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
  • leti: 315
« Yantla #2 : Temmuz 06, 2009, 13:08:48 s »
Benim elektrikçide aguastar,grolüx,aguarella var ama ben hep 60 cm.lik alýyorum bilemiyorum 85 cm.lik varmý ama isterseniz sizin için sorabilirim.Haa unutmadan elektirikcim kargo falan yapmýyor Ýstanbulda bir tanýdýðýnýz varsa o kiþiye adresi verebilirim alýr size gönderir.Ben size alýp göndereyim derdim ama bu ara biraz fazla yoðunum eðer aceleniz yoksa müsait olduðum zaman gönderebilirim.

soners

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
« Yantla #3 : Temmuz 06, 2009, 13:12:45 s »
Ben size cvp.yazarken Yýldýrým beyde yazmýþ Maltepe petden alabilirsiniz ama maalesef kargo onlarda da sorunmuþ,kargocularýmýzýn maaþallahý var rastgele kolileri attýklarý için hiçbir firma sorumluluk almak istemiyor haklý olarak.

blackraven

• Yeni üye
  • *
  • leti: 9
« Yantla #4 : Temmuz 06, 2009, 13:14:09 s »
istanbulda tanýdýðým malesef yok keþke olsaydý.Benim için ilk olarak philips HO 865 39w 85 cm T5 sorarsanýz çok sevinirim.Acelem yok bekleyebilirim.Çok teþekkürler

miyaw33

• Üye
  • **
  • leti: 38
« Yantla #5 : Temmuz 06, 2009, 19:00:40 s »
AK ELEKTRÝK - Sanayi Cad. Nüzhet Atav Ýþhaný(Medikalciler Çarþýsý) No:28/12  Ulus-ANKARA
TEL:324 48 68
Ýrtibat:CÝHAN GÜL

ara konus hem ucuz hemde hersey var.

bocuk

• Yeni üye
  • *
  • leti: 1
« Yantla #6 : Aralk 02, 2009, 20:28:25 s »
Sylvanianýn 24 wattlk aquastarýný arýyorum. Ýstanbulda nereden temin edebiliriz?

soners

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
« Yantla #7 : Aralk 03, 2009, 12:31:45 s »
Eminönünde Ziya Elektrik var oradan temin edebilirsiniz.

volkantr34

• Üye
  • Özel Üye
  • leti: 102
  • Ad Soyad: Volkan GÜRSOYLAR
« Yantla #8 : Aralk 04, 2009, 02:07:01 »
Merhaba Soner bey

Fiyatlar hakkýnda bilgi verebilmeniz mümkün mü acaba ? karaköy'dede bir yer buldum gerçi yakýnlar ama eminönü tercihim olur aralarýnda fazla bir fark fiyat farký yoksa.. Bende elektrikçimden tedarik ediyordum ama artýk 60 cm'lik bulamýyorlar :(

Teþekkür ederim þimdiden.