Merhaba, konu kirliliði yaptýðým için tüm forum yoneticilerinden ve üyelerden özür dilerim. Sanýrým biraz özürlü olduðum için aradýðýmý hala bulamadým. Bitki formlu bir akvaryum kurmaya niyet edeli 20 gün oldu neredeyse ama hala tabandan çýkamadým yukarýya
Bir çok konu baþlýðýnda ve içeriðinde her üyenin kendine has bir dizayn þekliyle karþýlaþtým. Kimisinde torf gayet iyi kimisinde salýným yapýyor deniliyor, kimisinde aqualay gayet baþarýlý bir ürün kimisinde muadilleri daha baþarýlý. Yada kimi baþlýkta lav kýrýðý çok güzel bir ürün hatta gerekli bir ürün kimisinde o olmasa da olur deniliyor.
Forum yöneticilerinden yada üyelerden sabit konu olacak þekilde böyle bir baþlýk açýlabilirmi acaba? Eminim benim gibi bir çok arkadaþ bitkiliye gönül vermiþ olsada taban malzemesinin o kadar çok farklý olmasýndan ve herkesin fikrinin farklý olmasýndan dolayý bu fikirden vazgeciyor. Halbuki güzel bir taban dan sonra eminim bir çoðu çok güzel iþler baþarýp yeni yada eski bir çok bitkili gönüllüsüne ilham olacak iþler çýkartabilir. Benim elimde siyah hagen kum, sera floredepot ve lav kýrýðý var bunlar iþime yararmý + birþey ilave etmem gerekirmi (sadece taban dan bahsediyorum) dere kumu, bitki topraðý yada baþka bir kum. Ve yardýmýný esirgemeyecek gönüllülerden bir de dizilim sýrasýný istirham ediyorum. Bir arkadaþým hediye olarak cuba getirtmiþ onlarý tabana yerleþtirmeyi düþünüyorum. co2 ve ýþýklandýrma iþi tabaný bitirir bitirmez hazýr hale getireceðim. Bu arada akvaryumum 100x50x55 ölçülerindedir.
Þimdiden yardýmýný esirgeyenden de esirgemeyende Allah razý olsun
Herkese bol bitkli&saðlýklý kazançlý günler dilerim...
Konya, arif