Konu: 200 lt yeni bitkili akvaryumum  (Okunma says 9860 defa)

safakozkan

• Yeni üye
  • *
  • leti: 8
  • Ad Soyad: Þafak Özkan
200 lt yeni bitkili akvaryumum
« : ubat 09, 2010, 00:36:33 »
hobide deðil fakat bitkili akvaryumda yeniyim..yeni kurduðum bitkili akvaryumun resimlerini paylaþýyorum...yardýmlarýndan dolayý yýldýrým beye ve maltepe pet e teþekkürler...akvaryum yeni fakat 6 ay sonra daha güzel bir görünüme kavuþacaðýný umuyorum...soldaki boþluðu kapatacak bitkiler dikildi...arkafon konusunda kararsýzým...siyah mý bulut beyazý mý?

« Son Dzenleme: ubat 09, 2010, 02:30:46 Gnderen: safakozkan »

safakozkan

• Yeni üye
  • *
Ynt: 200 lt yeni bitkili akvaryumum
« Yantla #1 : ubat 11, 2010, 01:38:35 »
Yýldýrým bey,
bi sorum olacaktý...ýþýklar açýkken Glandulosa lar hiç kýrmýzý gözükmüyor...ýþýklar kapanýnca yaprak altlarý kýpkýrmýzý yanýyor. bu durum diðer kýrmýzý bitkiler için de geçerli.....acaba akvaryumumdaki ýþýk çok mu fazla yoksa dengesiz mi? beyaz yerine 1-2 sýra daha kýrmýzý olsaydý akvaryumdaki kýrmýzý bitkilerin renkleri daha güzel ortaya çýkar mýydý acaba?

KardinalNeon

• Yeni üye
  • *
  • leti: 10
  • Ad Soyad: Bade Babayigit
« Yantla #2 : ubat 11, 2010, 11:43:58 »
Akvaryumunuz çok güzel olmuþ, bence siyah fon kullanmalýsýnýz
Özellikle neon tetra alacaksanýz :)

safakozkan

• Yeni üye
  • *
« Yantla #3 : ubat 11, 2010, 12:50:16 s »
kardinal neon veya rasbora düþünüyorum...normalen siyah fon iyi duracaktýr...ekipmaný saklama açýsýndan da güzel...ancak beyaz fon kullanýp fon arkasýndan ýþýk vererek efekt yapmayý da çok istiyorum...

yýldýrým abi cevabýný bekliyorum bu arada...

KardinalNeon

• Yeni üye
  • *
  • leti: 10
  • Ad Soyad: Bade Babayigit
« Yantla #4 : ubat 11, 2010, 14:30:31 s »
Aslýnda ben siyah fon'u Neon'lar kendilerini karanlýk ortamda daha güzel gösterecek ve de stres e girmeyecekleri içinde tercih ediyorum.Ayný zamanda akvaryuma derinlik hissi vererek oldugundan daha büyükte gösteriyor  :)

safakozkan

• Yeni üye
  • *
« Yantla #5 : ubat 11, 2010, 22:32:43 s »
sence kaç adet kardinal alýr bu tank? þöyle saðlam bi sürü yapsam?

edemiriz

• Yeni üye
  • *
  • leti: 13
  • Ad Soyad: Emre DEMÝRÝZ
« Yantla #6 : ubat 18, 2010, 16:24:11 s »
Maþallah bitkileriniz çok canlý ve saðlýklý görünüyorlar. Akvaryumunuzun bir tanede genel görüntüsünü ekleyebilirseniz fikir edinme acýsýndan faydalý olacaðý düþüncesindeyim. Birde Yýldýrým bey bu aralar baya meþkul diye biliyorum. Pek bilgisayar baþýna geçebilecegini sanmýyorum. Nedeni Akvartisler için çok güzel bir yer açma arefesinde buradan onada bu vesile ile Allah yardýmcýsý olsun diyorum.

safakozkan

• Yeni üye
  • *
« Yantla #7 : Temmuz 27, 2010, 17:42:12 s »
birkaç bitki ekledim ve çýkardým...iþte akvaryumun en son hali bu...ben de takip etmiyorum artýk koyverdim gitti...arkadaki kayalar falan kayboldular:D

Uploaded with ImageShack.us

safakozkan

• Yeni üye
  • *
« Yantla #8 : Aralk 15, 2010, 18:16:42 s »
akvaryumun son durumu bu þekilde...ortadaki bitkiyi yeni budadým soldaki java moss saðdaki christmas...sol arkadan bacopalarý söküp kýrmýzý sýk bir bitki koymayý düþünüorum....

Uploaded with ImageShack.us