Konu: Çift baþlý ahli yavrum  (Okunma says 5796 defa)

alpinho

Çift baþlý ahli yavrum
« : Kasm 26, 2007, 01:02:30 »
Bu akþam forumumuz üyesi buko nickli Burak arkadaþýmýza 1 erkek 9 diþi ahlimi verdim.Balýklarý verirken aðýzlarý dolu olduðundan diþileri kusturdum.Burak arkadaþýmýz ve ilerleyen günlerde aramýza katýlacak bitki sever  diðer arkadaþýmýz yanýmdan ayrýldýlar.Bende yeni yavrularý yerleþtirme iþine koyuldum.Birde ne göreyim ahli yavrusu 2 baþlý ve hala canlý.Onu daha küçük boydaki keseli kadango yavrularý ile birlikte kepçeye koydum ve altýna hava verdim.Ýlerleyen günlerde geliþmeleri eðer yaþatýrsam sizlerle paylaþacaðým...

aqua_boy

• Baðýmlý Üye
  • Ýçerik Geliþtirici
  • leti: 263
  • Rainbow
  • Ad Soyad: Cenk Sinor
Ynt: Çift baþlý ahli yavrum
« Yantla #1 : Kasm 26, 2007, 16:20:56 s »
Bir kere banada olmuþtu böyle bir olay ama 4 hafta sonra ölmüþtü  :-\

Buko

• Üye
  • **
  • leti: 54
« Yantla #2 : Kasm 26, 2007, 23:05:10 s »
Abi valla nasýl göremedik onu. Öldü dediklerimizden biriydi herhalde o. Ýnþallah saðlýklý büyütebilirsin..

alpinho

« Yantla #3 : Kasm 27, 2007, 09:33:20 »
2 baþlý kartalým gitti:( 68 adet keseleri bitmemiþ red kadango yavrularýmla beraber 2 baþlý ahliyide kepçe içinde muhafazaya almýþtým.Kadangolardan eser yok ahlide ölü halde kepçe içinde ölü duruyor.Alttan didiklediler sanýrým ama ölüleride yok komplesi yok olmuþ.Daha iri karýlþýk malawi yavru tankýmda bolca damýzlýk corydoraslarýnda içinde bulunduðu tank içine koymuþtum süzgüyü.Muhtemelen corydoraslardan biri keþfetti balýklarý ve çekebildi.Bu hiç aklýma gelmemiþti.Neyse saðlýk olsun...
« Son Dzenleme: Kasm 27, 2007, 21:33:03 s Gnderen: alpinho »

aqua_boy

• Baðýmlý Üye
  • Ýçerik Geliþtirici
  • leti: 263
  • Rainbow
  • Ad Soyad: Cenk Sinor
« Yantla #4 : Kasm 27, 2007, 15:56:03 s »
Geçmiþ olsun barýþ abi ..

Buko

• Üye