Konu: Akvaryum Dizaynlarýnýz / Your designs  (Okunma sayýsý 5577 defa)

admin

• Baðýmlý Ãœye
  • Kurucu Ãœye
  • Ýleti: 1.624
  • Ad Soyad: Birkan Tatar
Akvaryum Dizaynlarýnýz / Your designs
« : Haziran 27, 2008, 13:47:32 ös »
Akvaryum Dizaynlarýnýzý yaparken özel stillere(iwagumi vb.) ya da kurallara baþvuruyor musunuz ?

Do you use any special scaping styles(iwagumi etc.) or your own rules for your designs ?
« Son Düzenleme: Temmuz 26, 2008, 23:01:00 ös Gönderen: admin »

Oliver

• Yeni üye
  • Özel Ãœye
  • Ýleti: 18
Re: Akvaryum Dizaynlarýnýzý / Your designs
« Yanýtla #1 : Temmuz 21, 2008, 08:39:49 öö »
I dont have any special rules. The many different layouts around the world, especially the Asian works (like Amano) inspire me really strong. But I try to find my own style. My most layouts I dont plan they came from my feeling when I work with the decoration material like rocks and woods. I love the layout who are real different...open the mind and try something special. Only one thing it is important: It must be pleased to the animals (fishs, shrimps, snails...) and the plants in the aquarium.

The best way was: Balance of Nature!

Regards, Oliver Knott

By the way: I dont like my artifical aquarium layouts...with plastic decoration and plants....they only a experience but against my own feeling.

Ben özel bi kurala uymuyorum. Dünya genelinde birçok tip tasarým var, özellikle Asya kültürü ile yapýlanlar(Amano gibi) bana ilham veriyor. Fakat ben kendi özgün stillerimi bulmaya çalýþýyorum. Ben tasarýmlarýmýn çoðunu planlamýyorum, kaya ve kütükler gibi dekorasyon malzemeleri üzerinde çalýþýrken hislerime göre o an nasýl ilham geliyorsa öyle yapýyorum.Ben gerçekten sýradþý olan tasarýmlarý seviyorum... kafa yorulan ve farklý þeyler denenmiþ olanlar. Önemli olan tek þey var, o da akvaryumdaki canlýlarýn (balýk, karides...) ve bitkilerin mutlu olmasý.

Saygýlarýmla, Oliver Knott

Yeri gelmiþken: Ben kendi suni akvaryum tasarýmlarýmý sevmiyorum... plastik bitki ve ekorasyon malzemeleri olanlar... Onlar sadece bir tecrübe ama hislerime karþýt.
« Son Düzenleme: Kasým 15, 2016, 15:05:21 ös Gönderen: admin »