Konu: Lepisteslerde püsküllü kuyruk  (Okunma says 19071 defa)

soners

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
  • leti: 315
Ynt: Lepisteslerde püsküllü kuyruk
« Yantla #15 : Temmuz 08, 2009, 09:32:12 »
Canlý doðuranlar pek yavrularýný yiyemiyor zaten. Ne etçillikleri kuvvetli ne de avcýlýktan anlýyorlar. Akvaryumunuza bir iki tane melek balýðý alýn derdim ama ortalýðý karýþtýrmayalým  ;D

Birkan ÖSS senin sinirlerini bozmuþ herhalde ;D Ne iþ soykýrým falanmý düþünüyorsun ;)

admin

• Baðýmlý Üye
  • Kurucu Üye
  • leti: 1.624
  • Ad Soyad: Birkan Tatar
« Yantla #16 : Temmuz 08, 2009, 14:23:19 s »
Abi zaten baþýma ne geldiyse tarih ve coðrafyadan geldi (aslýnda paragraftan falan da geldi ama:) ). Melek atmak da kötü atmamak da kötü ama baktýðýmýz zaman. Yazýk sýkýþ tepiþ nazi kampý gibi. Melekleri atýnca da gaz odasýna dönüþecek akvaryum bir nevi ama en azýndan ortam geniþlemiþ olur ;D

denizboro

• Üye
  • Özel Üye
  • leti: 137
« Yantla #17 : Temmuz 08, 2009, 18:21:01 s »
Doðum kontrol hapý- betta aralýðýný düþünmedim deðil. Hatta Yýldýrým beylerde bir Hayalet balýða talip olmuþtum. Ýstedim de vermedi. Zaten o küçük balýklarýn sadece gözlerini yiyormuþ. Bunlar çözüm deðil gerçekten. Benim tankýn savaþma seviþ diyen ortamýný deðiþtirmez. Hiç olmazsa aldýðýmýn haftasýnda doðurmaya baþlayan ve hiç ara vermeyen ay kuyruk moliden kurtuldum. Tüm erkek molileri çýkartmama raðmen inatla doðurmaya devam etmiþti.