Konu: Bitkilerimin türü :)  (Okunma says 4313 defa)

sa142ie

• Yeni üye
  • *
  • leti: 2
Bitkilerimin türü :)
« : Ocak 02, 2009, 23:49:03 s »
 iceman çiklit akvaryumuma bitki aldým.Bitkilerin biri tamamen yeþil diðeri beyazlý 2 farklý bitki var fotoðraflarda.

Birde acaba bu bitkilere özel bakým yapmam gerekiyor mu?Gübre ve co2 ister mi?Akvaryumcu hiçbirþey vermiyoruz dedi yardýmcý olursanýz sevinirim arkadaþlar

YILDIRIM ÖZDEMÝR

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
  • leti: 387
Ynt: Bitkilerimin türü :)
« Yantla #1 : Ocak 02, 2009, 23:53:20 s »
Acorus türünden bitkiler. Ancak malesef bu varyeteleri su altý yaþama pek adapte olamýyorlar ve bir süre sonra çürüyüp gidiyorlar. Bitkileri alýrken akvaryumcunuzdan mutlaka haklarýnda bilgi almaya çalýþýn.

sa142ie

• Yeni üye
  • *
  • leti: 2
« Yantla #2 : Ocak 03, 2009, 00:15:14 »
üzüldüm ya 1 aydýr akvaryumcuda görüyordum ciklitlerle çok uyumlu duruyordu en son elime para geçince alayým dedim çokta hevesliydim

YILDIRIM ÖZDEMÝR

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
  • leti: 387
« Yantla #3 : Ocak 03, 2009, 00:28:49 »
resim pek iyi olmasa da sað taraftaki grup saz gibi görünüyor. Grubu daðýtýp bitkileri birer birer dikersen bu tür için bira daha þansýn olabilir. Ayrýca Saz türleri zengin zeminde daha iyi geliþim gmsterdikleri için tablet gübre kullanmanýn faydasý olabilir.

admin

• Baðýmlý Üye
  • Kurucu Üye
  • leti: 1.624
  • Ad Soyad: Birkan Tatar
« Yantla #4 : Ocak 04, 2009, 15:29:45 s »
Bu bitkiler japon sazý tabir edilen ve aslýnda su bitkisi olmayan türlerdir. Ben de bir zamanlar birkaç defa beslemeye çalýþtým fakat baþaramadým.