Konu: yeni bitki akvaryumu  (Okunma says 18385 defa)

geberesi77

• Yeni üye
  • *
  • leti: 7
Ynt: yeni bitki akvaryumu
« Yantla #15 : ubat 28, 2009, 16:55:19 s »
yalnýþ anlamam kardeþim ama ben zaten 3 aydýr araþtýrýp bu iþe girdim ve senelerdirde akvaryumum var þu an evde 3 dükkanda bir tane ama bitki tankýnda eksiðim biraz.bilgim yok yani.okuyorum belki forumu komple okumuþumdur ama arkadaþlar yabancý terimler kullanýyo ben onlara uzak olduðumdan anlayamýyorum birsinin günlük olaðan terimlerle anlatmasý daha ii. mesela atýyorum bilmemne vitamini veya þu sorunu sunu yaparak giderirsin gibi anlayabileceðim dileden olmasýný istiyorum.sabrým var yani en son tanklarým depremde düþüp daðýldý seneler sonra tekrar baþladým ve þu an böyle yani bir kaç ayda bir suru olduneyse kafa aðrýttým biraz heralde kusura bakmayýn .

admin

• Baðýmlý Üye
  • Kurucu Üye
  • leti: 1.624
  • Ad Soyad: Birkan Tatar
Ynt: yeni bitki akvaryumu
« Yantla #16 : Mart 01, 2009, 16:12:27 s »
Öncelikle yazým ve imlaya dikkat etmenizi tavsiye ederim. Yazýnýzda ne cümleler büyük harfle baþlýyor, ne de bu cümlelerin sonunda sistemli bir þekilde nokta veya soru iþareti var. Hal böyle olunca insanlarýn yazýlanlarý okuyasý gelmiyor ve sorular cevapsýz kalabiliyor.

Kafa motoru ile yaptýðýnýz sistem muhtemelen çalýþýyordur. Balýklarýnýzýn da oksijensizlikten ölme ihtimali eðer akvaryum aðzýna kadar balýk ve bitki dolu deðilse oldukça zor, kaldý ki saydýðýnýz türler çok oksijen tüketen iri cüsseli türler deðil.

Tablet gübreyi ben bitkinin kökleri civarýný gömüyorum, bence böylesi daha mantýklý. Bu arada her zaman söylediðim gibi tablet gübreden çok sývý gübre önemli. Öncelikle onu halletmelisiniz.