yaklasýk 8 aydýr bakmakta oldýgým melek balýklarýmda son 2 haftadýr durgunluk gözlemliyorum...gecen hafta el büyüklügünde melek balýgým yanyan yüzmeye baslayarak 2 gün can cekiþme misali cýrpýndý ters ters yüzmeye baþladý ve 2 .günün sonunda öldü.akvaryumum 80 cmlik..icinde orta boyda 5 ve büyük boyda 1 melek balýgým var..eheým fitre kullanýyorum...balýklarda soluma güclüðü gözlemledim hepsi bi yere toplanarak garip sallanma hareketi yapýyorlar....dip cekimini oldukca aksatmýstým gecen gün suyu yarý yarýya degistirdim sera aguatan kullandým fakat hala ayný durgunluk sözkonusu...
akvaryumumda su sartlarýnda dolayý ve dip cekimini aksattýgýmdan dolayý nitrat zehirlenmesi oldugunu düþünüyorum...büyük melek balýgým genelde su yüzeyine yakýn yerde digerleride dipte duruyor..fazla hareketsizler..yem olarak sera ve tetra kullanýyorum..akvaryumumda devasal bir anubias ve mango kökü var ...sizce nasýl bi durumla karsý karsýyayým..günlerdir huzursuzum ve durmadan bi degisiklik varmý diye gözlemliyorum ama maalesef..yeme karsý iþtahlýlar...