Konu: Yeni bitkili tankým...  (Okunma says 5223 defa)

mahirbora

• Yeni üye
  • *
  • leti: 1
Yeni bitkili tankým...
« : Haziran 03, 2009, 00:40:34 »
Boyut (cm):80x35x45
Kapasite (litre):125

Canlýlar: Lepistes (yetiþkin, yavru - 10-15 adet), Plati (yetiþkin, yavru - 15-20 adet), Velifera (yetiþkin - 2 adet), Vantoz Aðýzlý Çöpçü (yetiþkin - 2 adet), Silver Çöpçü (yetiþkin - 1 adet), Tül Çöpçü (yetiþkin - 1 adet), Cüce Albino Vatoz (yetiþkin - 1 adet), Kuhli (yavru - 1 adet), Adýný bilemediðim pembe renkli lepistese benzeyen bir balýk türü (yetiþkin - 2 adet), elma ve adýný bilemediðim salyangoz türleri...

Akvaryum Bakýmý: Haftada 1 kez 3/1 suyunu deðiþtiriyorum, dýþ filtre devamlý çalýþýyor...

Kullanýlan Yemler: Sera pul yemler...

Bitkiler: Eledola, saz, çýnar, gül, yosun ve adýný bilemediðim birkaç deðiþik bitki. Bitkiler için sývý bitki gübreleri kullanýyorum...

Not: Aslýnda paylaþacak kadar iyi bir bitkilendirme yapamadým ama, sabýrsýzlanýp çektiðim fotolarý eklemek istedim. Balýklarý çekemedim. Akþam olduðundan netlik kaybým oldu. Onlarýda gün ýþýðýndan yararlanýp çekeceðim.

Harun Söylen

• Baðýmlý Üye
  • Ýçerik Geliþtirici
  • leti: 418
  • Ad Soyad: Harun Söylen
Ynt: Yeni bitkili tankým...
« Yantla #1 : Haziran 03, 2009, 12:34:06 s »
Bence dizayni hoþ olmuþ, emeðinize saðlýk. bende üst üste koyduðunuz üç kaya yerine tek bir tane zeminle uyumlu bir kaya koysanýz daha güzel olacaðýna inanýyorum. Týpký sol köþedeki 2 kaya gibi. Yosun probleminiz baþlamýþ su deðiþimlerini sýklaþtýrmalýsýnýz bence. Iþýklandýrma ile de ilgili bilgi verir misiniz?

nedimturan

• Yeni üye
  • *
  • leti: 4
  • Ad Soyad: nedim turan
« Yantla #2 : Nisan 11, 2010, 16:14:02 s »
selamlar

kullanmýþ olduðunuz taþlar acaba salýným yapýyormu bir deneme yaptýnýzmý.

erdal duneray

• Yeni üye
  • *
  • leti: 6
  • Ad Soyad: Erdal Düneray
« Yantla #3 : Mays 12, 2010, 12:35:37 s »
Selamlar mahir bey maþallah ak varyumunuz çok güzel  aramýza hoþ geldiniz.

Siesta

• Yeni üye
  • *
  • leti: 5
  • NoPasaran!
  • Ad Soyad: Ozan Çapraz
« Yantla #4 : Haziran 15, 2010, 15:54:23 s »
Iþýklandýrmanýz ve tabanýnýz nasýl acaba?