Emeðinize saðlýk seyri keyifli bir tank olmus. Umarm diger kuracaðýnýz tankta daha baþarýlý olursunuz.
teþekkür ederim yorumlarýnýz için , yeni tank için herþeyi ince eleyip sýk dokuyorum , bakalým düþlediðim gibi bir tank ortaya koyabilecek miyim..?
Limonlar harika görünüyor. Diskusla zor oluyor tabii ama ön tarafý da biraz bitkilenirseniz hiç fena olmaz bence Bir de kum siyah olmalýymýþ
teþekkür ederim yorumlarýnýz için .aslýnda limonlarýn durumu çok güzel deðil sebebide discuslar,,kolay kolay hazýr yem yemiyorlar bende yüksek proteðin içerikli yem hazýrliyorum dana yüreði karides ..falan sunuçta oluþan su kirliliði ve yetersiz aydýnlatma ile alg problemi..kum konusunda hagen siyah kum veya lav taþý kýrýðý kullanacam yeni tankýmda ama henüz karar vermedim fiyatýndan dolayý dere kumuda bir seçenek ama pek estetik gelmiyor bana..bu arada lav taþý kýrýðýný 2ytl/kg fiyata buldum ama 60 -70 kg alýnca iyi para tutuyor..!
Görsel açýdan güzel gözüküyor.Düzenlemenizi elinizdeki malzemelerle olabilecek en iyi þekilde tasarlamýþsýnýz.Ýkinci akvaryumunuzu olmasý super bir fýrsat.Benim halen cesaret edemediðim ve imrenerek baktýðým bir durum.Ýkinci akvaryumunuzu kurarken yapboz metodu yapmaktansa internetten Amazon tipi biyotop akvaryumlarýný araþtýrabilirsiniz.En azýndan bu durum benim için geçerli bir durum.Akvaryumumu istediðim görselliðe ulaþtýrmak için 2 sene ekleme ,çýkarma derken tonlarca para ve israf ve mutsuzluða neden oldu.Hem bitkiler hemde canlýlarýn kendini rahat hissetmesi ve buna baðlý olarak renklerini korkusuzca sergiliyebileceði hagen nin siyah kumunu kullnýrsanýz Diskuslarýnýzla mükemmel olacaktýr.Eðer diskusla devam edecekseniz yüksek sýcaklýðý ve hýzlý fotosentezi tolore edebilecek bitkileri seçin.Bitkilerin çoðu 26 dereceden sonra iþi oldukça zorlaþýyor.
teþekkür ederim yorumlarýnýz için ..bitkiler konusunda söyledikleriniz çok doðru tecrübeyle sabittir. iyi seçim yapmak gerekiyor ilk zamanlar akvaryumcuda gördüðüm her çeþit bitkiy alýr akvaryumuma dikerdim, sonuçta akvaryumda peyzaj diye birþey olmazdý ve bitkilerin çoðu kýsa sürede meftaa.amazon türü biyotop benimde çok hoþuma gidiyor , özellikle remirezilere bayýlýyorum, müthiþ renkleri var özellikle actinic iþik altýnda ama o balýklarý 4-5 dememem de de yaþatamadým bir türlü, sorunun kaynaðý mercan kumu olmalý sert suyu asla tolarae edemiyorlar.. kýsmet yeni akvaryuma...