Konu: Yeni üyeden genel özür  (Okunma says 15082 defa)

denizboro

• Üye
  • Özel Üye
  • leti: 137
Yeni üyeden genel özür
« : Temmuz 05, 2009, 15:48:05 s »
Her forumun yol ve yordamýný öðrenmek zaman alýyor. Maltepe akvaryumun forum açmýþ olmasý da beni çok sevindirip heyecanlandýrdý. Memba bulmuþ gibiyim. Lepistesim niye doðurmuyor; salyangozlara çare gibi konulardan gýna gelmiþti ve yurt dýþýnda Aquaboards'u bile denedim sonunda (onlar bizim aquaristlerden çok daha bilinçsiz)
Ýlk 1 ay yaptýðým ve yapabileceðim kusurlardan dolayý özür dilerim. :-[

admin

• Baðýmlý Üye
  • Kurucu Üye
  • leti: 1.624
  • Ad Soyad: Birkan Tatar
Ynt: Yeni üyeden genel özür
« Yantla #1 : Temmuz 05, 2009, 16:01:14 s »
Hatasýz kul olmaz, özür dilemenize gerek yok yalnýz baþka bir baþlýkta forumu Maltepe Pet'in açmadýðýný belirtmiþtik, neyse ;D

volkans

• Üye
  • **
  • leti: 26
« Yantla #2 : Temmuz 06, 2009, 00:12:48 »
... Lepistesim niye doðurmuyor; salyangozlara çare gibi konulardan gýna gelmiþti ...

Niye bu forumda insaný bezdiren sorular ve herþeyin en doðrusunu ben bilirimciler yok, niye ayný þeyler tekrar tekrar sorulmuyor?..Niçin ama niçin? ::)
Ýnsan zaman zaman arýyor valla  :P

admin

• Baðýmlý Üye
  • Kurucu Üye
« Yantla #3 : Temmuz 06, 2009, 01:15:40 »
Niçin ama niçin? ::)

Çünkü bu konuda hassasuum ;D

Bvarisli

• Baðýmlý Üye
  • Süper Moderatör
  • leti: 671
  • Ad Soyad: Barýþ VARIÞLI
« Yantla #4 : Temmuz 06, 2009, 16:26:49 s »
Özellikle bitki akvaryumlarýna ve çoðu kiþinin (eþim, annesi ve akrabalarým dahil) ot dediði akvaryum bitkilerini temel alan bir site olduðundan tabi üye sayýsý, profili ve bilgi paylaþýmýda buna göre oluyor. Eee bide admin'imin hassalýðý eklendimi olaya :D

admin

• Baðýmlý Üye
  • Kurucu Üye
« Yantla #5 : Temmuz 06, 2009, 19:05:54 s »
Özellikle bitki akvaryumlarýna ve çoðu kiþinin (eþim, annesi ve akrabalarým dahil) ot dediði akvaryum bitkilerini temel alan bir site olduðundan tabi

Evet biraz elit bir zümreyiz galiba (öhöm öhüm). Malawici olmayýnca pek bir rahat oluyor site :P:P

volkans

• Üye
  • **
  • leti: 26
« Yantla #6 : Temmuz 06, 2009, 21:39:49 s »
...Malawici olmayýnca pek bir rahat oluyor site :P:P

Kesinlikle, sonuna kadar katýlýyorum..

Bvarisli

• Baðýmlý Üye
  • Süper Moderatör
« Yantla #7 : Temmuz 06, 2009, 21:46:31 s »
Yabancý siteler arasýnda hemen her balýk türüne has bir forum ve bunun yüzlerce üyesi var. Ülkemizde ise bu tip siteler genelde çok fazla ilerleyemiyor maalesef. Bunun ne ekonomik sebeplerden nede vakit bulamamaktan kaynaklandýðýný düþünmüyorum. Hobi'ye para bulup vakit ayýrabilen kiþi forumlarýda rahatlýkla takip edebilir bence. Bu sitede o tarz sitelerden birisi ve tek bir alana yönelmiþ ve geliþmeye çalýþýyor. Umarým yakýn gelecekte özel türlere yönelmiþ bu ve bunun gibi siteler hakettikleri yerlere gelirler. Özellikle bunu BÝTAK için istiyorum. Herhangi bir kiþisel çýkarým yada menfaatim olduðundan deðil. Sadece çok sevdiðim bitki akvaryumlarý konusuna eðildiði için.

admin

• Baðýmlý Üye
  • Kurucu Üye
« Yantla #8 : Temmuz 06, 2009, 22:30:21 s »
Büyüksün Barýþ Abi. Ýnþallah site de biz de en iyi yerlere geliriz ;D Ben þahsen 2020'ye kadar aþýrý bir büyüme beklemiyorum açýkçasý ;D Düþünün, Türkiye'de bir kiþinin yýllýk ortalama okuduðu kitap sayýsý 1 civarýyken BiTAK'ý okuma oraný kaç olur :) Foruma ne okumaya ne de yazmaya, sadece gözlerine kestirdikleri kiþilere e-mail ya da özel mesaj atmak için bile bir sürü kaydolan kiþi oluyor ne yazýk ki  :-\. Neyse, çok kýsýr konuþmalara yöneliyoruz. Herþeyin hayýrlýsý ;D

denizboro

• Üye
  • Özel Üye
« Yantla #9 : Temmuz 08, 2009, 12:34:42 s »
Aslýnda akvaryum boyutlarýný 90x60x 90 olarak verenlere sýk raslanýyor. Bu arada Plastik bitki bakýmý konusundaki sorunlarýmý hangi baþlýk altýnda açmalýyým ::) ;D

admin

• Baðýmlý Üye
  • Kurucu Üye
« Yantla #10 : Temmuz 08, 2009, 13:53:58 s »
Genel forum olabilir :)

Bvarisli

• Baðýmlý Üye
  • Süper Moderatör
« Yantla #11 : Temmuz 08, 2009, 16:21:21 s »
O tip sorularýnýz için özel fir forum oluþturmayý düþünüyoruz. En gerekli bilgiler ile Bunlarý biliyormuydunuz baþlýklarý arasýnda kararsýz kaldýk. Karar verelim plastik bitki bakýmýndan 90x60x90 akvaryum nasýl aydýnlatýlýra kadar pek çok gerekli! bilgi o baþlýkta olacak  ;D

xkut

• Yeni üye
  • *
  • leti: 7
« Yantla #12 : Temmuz 08, 2009, 18:49:55 s »
Ben bu noktada ülkemizde  Maltepe Pet'in Tropica ithalatýna baþlamýþ olmasýný dönüm noktasý olarak görüyorum. Hobicinin eline ilk defa dogru düzgün malzeme geçti.

denizboro

• Üye
  • Özel Üye
« Yantla #13 : Temmuz 08, 2009, 18:57:25 s »
BUNLARI BÝLÝYOR MUYDUNUZ mükemmel bir isim ancak bir de chat box hizmeti ekliyiverin lütfen. Plastik bitki bakýmý þakaya gelmez. Her an acil bir durum çýkabilir.

fantastik3

• Üye
  • Özel Üye
  • leti: 133
  • Ad Soyad: Mutlu Metin CANSEVER
« Yantla #14 : Temmuz 09, 2009, 00:50:02 »
ramirezi.info diye bir site vardý, O. Can Bakýr yürütüyordu ben de üye olmuþtum. Apisto türleri hakkýnda gerçekten umut verici idi. Ancak site kapandý gitti. Diðer forumlarda güzel bilgiler var ama denildiði gibi akvaryumcularýn %99 da olan japon, Lepistes, Beta, Malavi, Tanganyika her tarafý iþgal etmiþ durumda. Nereye baksan bilgi var ama her alanda olduðu gibi bitki akvaryumu konusunda böyle bir kaynak olmasý mutluluk verici.