Konu: BÝR YARIÞMA BU KADARDA OLMAZ  (Okunma says 6684 defa)

Nuri Üçüncü

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
  • leti: 266
  • Ad Soyad: NURÝ ÜÇÜNCÜ
BÝR YARIÞMA BU KADARDA OLMAZ
« : Temmuz 09, 2007, 21:39:20 s »
BÝR KANALDA,  BÝR YARIÞMA PROOGRAMI,   VE YARIÞMACILARI.  KÝMÝ BÝLMEM NE KOLEJÝ,   KÝMÝ  BÝLMEM NE ÜNÝVERSÝTESÝ  MEZUNU  KÝMÝ MANKEN  KIZLARIMIZ.  EKRANDA  RESÝMLER  GÖSTERÝLÝYOR.  (    KENAN EVREN, SÜLEYMAN DEMÝREL,  BÜLENT ECEVÝT,  A. N. SEZER, TANSU  ÇÝLLER  V.B.) OLMAZ BE KARDEÞÝM OLMAZ  ÜLKEMÝZ GENÇLÝÐÝ BU  KADAR CAHÝL VE BU KADAR  BÝLGÝSÝZ  OLAMAZ 

BU  KOLEJ  VE ÜNÝVERSÝTE   MEZUNU KIZLARIMIZ  ADAM GÝBÝ HÝÇ BÝRÝNÝ   TANIYAMADILAR   ACABA ÜLKEMÝZDE  EÐÝTÝM  BU KADAR  KALÝTESÝZ LEÞTÝMÝ?  POROGRAM BÝTENE  KADAR  KENDÝ KENDÝMÝ YEDÝM.   ACABA BU KIZLARIMIZ  TÜRKÝYE DEN  HÝÇ  ÇIKMADIKLARI  HALDE   ACABA NEREDE  YAÞIYORLARDI. >:( >:( >:( :'( :'( ???   BÝR ÜLKE BU KADAR KÜÇÜK DÜÞÜRÜLEMEZ

Bütün forum üyelerinden,  yazýmda  büyük harf   kullandýðým  için  özür  dilerim.  OLAMAZ BE   OLMAMASI LAZIM :'( :'(

admin

• Baðýmlý Üye
  • Kurucu Üye
  • leti: 1.624
  • Ad Soyad: Birkan Tatar
Ynt: BÝR YARIÞMA BU KADARDA OLMAZ
« Yantla #1 : Temmuz 09, 2007, 22:42:17 s »
Biz de milletcenek bütün gün oturup bu gerizekalýlarý izliyoruz maalesef. >:(

coolie81

• Üye
  • **
  • leti: 21
« Yantla #2 : Temmuz 09, 2007, 23:12:47 s »
O yarýþmayý yeðeniminin zýrlamasý yüzünden izlemek zorunda kaldým.Onlar orada ne haldeydi bilmem ama inanýn ben evde utandým.Kabahat kimde yapanlarda,katýlanlarda ve izleyenlerde prim vermemek lazým bunlara ama sanki özenle seçilmiþ getirilmiþ gibilerdi,hatta sunucu ve  bir bayan yarýþmacý arasýndaki dialog aynen þöyle ;

Y:Tiyatrocuyum.
S:En çok hangi oyunda olmak isterdiniz.
Y:Hamlet'de.
S:Hangi karakter de peki?
Y:hmm...Hamlet olmak isterdim.

Kendisine tiyatrocuyum diyen bu haným kýzýmýzýn hamlet'in erkek olduðundan haberi yok  ;D ;D ;D ;D ;D

BÝLÝYORSAN KONUÞ,ÝBRET ALSINLAR.BÝLMÝYORSAN SUS,ADAM SANSINLAR.

Gencecik "pýrýl pýrýl" bu insanlara söylemek istemezdim ama kusura bakmayýn.

Saygýlar.

Onur G. HÝTÝT

• Üye
  • Özel Üye
  • leti: 48
  • TÜRKÝYE TÜRKLERÝNDÝR!
  • Ad Soyad: Onur G. HÝTÝT
« Yantla #3 : Temmuz 11, 2007, 03:09:13 »
Ben de geçenlerde piranhanýn bir yýlan türü deðil de bir balýk türü olduðunu anlatmaya çalýþmýþtým birine.

hakanserin

• Yeni üye
  • *
  • leti: 11
« Yantla #4 : Temmuz 11, 2007, 16:44:09 s »
Çok ünlü denilen mankenlerde ayný durumda.Geçen sene izlemiþtim,8-10 tane mankene sordular,abartmýyorum,Ýstiklal Marþý'mýzýn yazarýný,Cumhuriyetin ilanýný ve Cumhurbaþkanýmýzýn adýný bilememiþlerdi.(Sadece 2 tanesi bilmiþti)
En kötüsü de,bu duruma ayy mayy diye kahkahalarla gülmüþlerdi... >:(

akvaryumtutkusu

• Üye
  • Özel Üye
  • leti: 46
« Yantla #5 : Temmuz 12, 2007, 10:39:35 »
Merhabalar...

Bu tür programlarýn çoðu reyting için yapýlýyor.Yani MAHSUS saf rolü yap yada çatýþma kavga çýkar da seyirci sayýsý artsýn, bizde araya reklam koyalým diye yapýyorlar.Ciddiye alýp izlemeyin.

AngelsLament

• Üye
  • Özel Üye
  • leti: 56
« Yantla #6 : Temmuz 15, 2007, 21:35:44 s »
Ya þu ara nedir bu dandik program dizi yarýþma vs..Televizyonla pek aram yoktur arada bi zaplýyayým diyorum ama adam gibi birþey yok türk kanallarýnda..