Anket

Akvaryumun yeni hali güzel olmuþ...!

evet
hayýr
mükemmel
çalýþýlabilir
berbat

Konu: 150 Lt high tech Bitkili Akvaryumum ( yeni resimler eklendi sayfa 4)  (Okunma sayýsý 46638 defa)

leaf21

• Ãœye
  • **
  • Ýleti: 77
Ynt: 150 Lt high tech Bitkili Akvaryumum ( yeni resimler eklendi sayfa 4)
« Yanýtla #60 : Þubat 25, 2010, 14:05:26 ös »
tebrikler ayakta alkýþlýyorum filitre ne kulanýyorsun su beraklýðý çok harika tekrar tebrik ediyorum

sakal yosun var demiþsin amam göremedim eðerki varsa çok berbat durum ve benim de 680 litrelik tankýmý bozmanýn tek nedeni bu oldu bence sakal yosun ýþýklandýrmadan kaynaklý biz akvaristlerin en büyük sorunu

cem1346

• Ãœye
  • **
  • Ýleti: 70
« Yanýtla #61 : Þubat 27, 2010, 23:52:25 ös »
Akvaryumda iki adet dýþ flitre var her ikisindede ayr filtre malzemeleri mevcut.Akvaryum 150lt ve saatte 1100 lt su devri mevcut su bu nedenle berrak.Akvaryum kurulumundan 1 yýl geçti.Sakal yosunu veya baþka bir su yosunu problemi þuan için yok.Bunuda sachemin bitki gübrelerini az dozlarla ama hergün uygulayarak çözdüm.Iþýkla alakalý olduðunu zannetmiyorum.Avaryumda þuan 190w aydýnlatma sistemi var.Hepsi t5 ve orjinal t5 balanst mevcut deðerli görüþleriniz için teþekkür ederim.

cem1346

• Ãœye
  • **
« Yanýtla #62 : Nisan 02, 2010, 23:37:52 ös »
Akvaryumun son halinden kareler

deðerli yorumlarýnýzý bekliyorum.

sonyolc52

• Ãœye
  • **
  • Ýleti: 38
  • Ad Soyad: kurtuluþbayar
« Yanýtla #63 : Haziran 23, 2010, 17:52:11 ös »
valla tebrik ederim arkadaþým güzel olmuþ. dýþardan bakýldýgýnda basýtmiþ gibi gözüksede cok sebýr ve emek ýsteyen býr hobiyle uðrasýyoruz bazen insanýn canýný sýkabýlýyor beným gýbý ama sen sorunlarýn üstesinden gelmiþsin helal olsun.sana sormak istediðim nekadar bütceyle bu iþten cýktýn acaba ben biraz kýsýyorum sorunlar ondanmý bas gösterýyor dýye soruyorum 90lt akvaryumum sakal yosunu ve sac yosunundan kurtulamadým su deðiþtirmekten biktým þaþal suyuyula degýstýrdýgým için parada dayanmýyor.sera filorana iki günde 5 cc veriyorum taban hegan siyah kum co2 kafa motoru mayalý filitre cýkýsý akvaryuma daðýtýyor.bitkilerim yaklaþýk hemsý tropical 100  150 adet taban bitkisiyle beraber ýþýklandýrma þu an deðiþtirdiðim kombinasyon yýldýrým beyin dedipi gibi 5 li filorasanalrda  2 pihilips delux 950 1 gulorux 1 aguastar
1 daylit delux de 865 ve yýldýrým beyin dediði gibi direk hic kapanmadan 10 saat co2 le beraber calsýyor ve  kapanýýyor co2 hortumunu cýkartýyorum hava motorunu acýyorum.balýk sayýsý kardinal tetra türleri neon rospora kýrmýzý burun pilati otocat 30  35 adet balýk  var ve günde bir kere bir tutam yarým cay kaþýðý bile deðil yaný yem veriyorum tetranýn cips yemi.filitrem eheým dýþ filitre alttan üste doðru diziliþ mavi sünger seramik moncuk elyaf sera süper peat zenomit taþ ve elyaf...tekrar tebrik ediyorum..

cem1346

• Ãœye
  • **
« Yanýtla #64 : Temmuz 04, 2010, 14:55:58 ös »
Seranýn gübresini kullanmayý býrakýn daha önce benimde kullandýðým gübre idi ve sizin gibi problemler yaþadým.Sachemin gübreleri bu konuda iþinizi çözecektir.

Yelkenli

• Yeni üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Ad Soyad: kamil elhan
« Yanýtla #65 : Aðustos 13, 2010, 10:16:56 öö »
Merhaba akvaryumunuz güzel olmuþ.Resimleri nasýl eklediniz öðrenebilirmiyim.Benim çektiðim resimlerim boyutlarý 927kb,981 kb.
ekleyemedim.kapasite dolu diye mesaj geliyor.Yardýmcý olursanýz sevinirim.

admin

• Baðýmlý Ãœye
  • Kurucu Ãœye
  • Ýleti: 1.624
  • Ad Soyad: Birkan Tatar
« Yanýtla #66 : Aðustos 17, 2010, 15:44:30 ös »
Site üzerinden bugüne kadar eklenti olarak konulan resimelr aþýrý bir yük oluþturdu bu sebeple resim yüklemek için imageshack gibi servisleri kullanmanýzý tavsiye ederiz

mst123

• Yeni üye
  • *
  • Ýleti: 5
  • Ad Soyad: mesut yeþil
« Yanýtla #67 : Þubat 29, 2012, 19:55:49 ös »
akvaryumda 3 þey hoþuma gtii =) taban býtkýlerýn =) koklerin =) neon tetralarýn