Konu: YIKILAN YUVAM :)  (Okunma says 12815 defa)

edemiriz

• Yeni üye
  • *
  • leti: 13
  • Ad Soyad: Emre DEMÝRÝZ
YIKILAN YUVAM :)
« : ubat 18, 2010, 15:18:41 s »
Herkese Merhabalar. Akvaryum öyle bir hobi ki bazen kýrýcý ve yýkýcý olabiliyor meraklýlarý. Bende bunlardan biriyim. Bende yýktým, kýrdým döktüm. Herkese de tavsiye ederim tadýný en güzel böyle alabilirsiniz. Ýþin esprisi tabi ki bunlar. Uzun sayýlabilir mi bilmem fakat bende bir suredir 2-3 yýldýr giderek büyüyen bir þevkle akvaryuma merak sardým. Bazý denemelerimde Muaffak oldum bazýlarý hursan oldu fakat sonuçta pekte fena zaman geçirmedim bu hobiyle. Sonuç olarak akvaryumlara karsý olan ilgim gitgide büyüdü ve arttý. Etrafýmda üç beþ akvaryum olmazsa rahat edemiyorum ya da büyükçe bi tane. Ýþyerinde biri büyük dört tane evde bi tane ama ziyadesiyle sulu tanklarla kendimi tatmin etmeye çalýþýyorum. Kýrýcýlýðýmda bu tanktan kaynaklanýyor. Evimin, yuvamý yýktým onun yüzünden. Ama hepsini deðil sadece salonunun bir duvarýný  ;D  Bakýn bakalým sayýn Bitak üyeleri beðenecek misiniz öneri ve tavsiyeleriniz neler olacak.
« Son Dzenleme: ubat 18, 2010, 15:21:32 s Gnderen: edemiriz »

edemiriz

• Yeni üye
  • *
Ynt: YIKILAN YUVAM :)
« Yantla #1 : ubat 18, 2010, 15:30:50 s »
Kusura Bakmayýn resimleri göndermeye çalýþýyorum fakat BÝR HATA OLUÞTU diyor ve " Dosyanýn yükleneceði dizin doludur. Lütfen daha küçük bir dosya deneyin veya yöneticiler ile iletiþime geçin." bu mesajý veriyor. Eklemeye çalýþtýðým resimler 21kb yani zaten oldukça küçük. Konu ile ilgili yardýmcý olacak birini bulabilirsem resimleri en kýsa zamanda ekleyeceðim.
« Son Dzenleme: ubat 18, 2010, 15:32:00 s Gnderen: edemiriz »

edemiriz

• Yeni üye
  • *
« Yantla #2 : ubat 18, 2010, 16:15:08 s »
Ne demiþ atalarýmýz. Demokrasilerde çareler tükenmezmiþ. Geçici bir çözüm buldum sayfada göstermeyi halledene kadar bu linkten idare edin lütfen. Biraz ilkel oldu kusura bakmayýn. Buda umarým çalýþýr.  :) http://www.discusfunclub.com/album.php?albumid=136

edemiriz

• Yeni üye
  • *
« Yantla #3 : ubat 18, 2010, 17:23:32 s »
Birde böyle deneyeyim bakalým geleceklermi resimler.

YILDIRIM ÖZDEMÝR

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
  • leti: 387
« Yantla #4 : ubat 18, 2010, 21:09:34 s »
Eline saðlýk Emre. Gerçekten çok güzel olmuþ ancak iþi duvar yýkmaya kadar götürdüðünü bilmiyordum. Ama manzaraya bakýnca uðraþtýðýna deðmiþ. Bitkiler de biraz daha gürleþince ve evsahipleri de yerleþince daha da güzel olacaðýna eminim. Netice de iþin hakkýný vermeye çalýþýyorsun. Tebrikler....

edemiriz

• Yeni üye
  • *
« Yantla #5 : ubat 19, 2010, 15:19:25 s »
Abi saolun sayenizde. Ýyi bir talebe olmaya çalýþýyoruz. :D Elimden geldiði kadarý ile biþeylere uðraþýyorum umarým muaffak olurum. Fakat dediðim gibi sayende olacak ne olursa fakat biraz baþýný aðýrtacagým gibime geliyor. Sanýrým sende farkýna varmýþþýndýr bu durumun. : :-[

fantastik3

• Üye
  • Özel Üye
  • leti: 133
  • Ad Soyad: Mutlu Metin CANSEVER
« Yantla #6 : ubat 20, 2010, 16:08:22 s »
Emre bey merhaba,

Tebrik ederim, harika bir dizayn oluþturmuþsunuz. Evinizde akvaryum yaþayan bir unsur olarak bütünleþmiþ artýk!
Akvaryumunuz da henüz çok yeni ama biyolojik döngü ve bitkilerin kök geliþimi oturunca, 1,5-2 ay sonra karakterini belli edecektir. erak ettim de tropica'nýn bitki tanýtým kartlarýný hep tanktamý tutacaksýnýz?

Bvarisli

• Baðýmlý Üye
  • Süper Moderatör
  • leti: 671
  • Ad Soyad: Barýþ VARIÞLI
« Yantla #7 : ubat 21, 2010, 03:22:48 »
 Yuvamý yýktým deyince birden aklýma kötü þeyler geldi ama neyseki deðilmiþ :) Elinize saðlýk gerçekten çok çok güzel bir çalýþma olmuþ. Ýnsan bu hobiye bulaþýnca kurtuluþu maalesefki olmuyor :) Ýnsan her boþ anýnda hatta dolu olduðu zamanlarda bile aklýnýn bir kýsmýný akvaryumlarýyla meþgul ediyor. Sizi çok iyi anlýyorum.

edemiriz

• Yeni üye
  • *
« Yantla #8 : ubat 22, 2010, 10:20:53 »
Merhaba Mutlu Bey.
Öncelikle görüþleriniz için teþekkür ederim. Dediðiniz gibi 1-2 ay sonra bir aksilik olmadýðý taktirde akvaryumda güzel þeyler olmaya baþlayacak fakat su an biolojik döngünün oturmasý lazým. Tropikanýn tanýtým kartlarýna gelince, iþin açýðý bitkilerin bazýlarýný çok iyi tanýmadýðýmdan ne yer ne içerler nelere ihtiyaç duyarlar ve ihtiyaçlarý verildiði taktirde ne hal alacaklar bu kartlarda yazýyor malumunuz. Bir süreliðine bu kartlardan kopya çekmek maksatlý içlerine koydum ki olasý deðiþimlerde ustadým yýldýrým bey ile bunlarý paylaþayým. Ýsimlerini aklýmda tutamýyorum pek latince karýþýk kuruþuk adlarý bar hepsinin. Tarif etmeye çalýþmaktansa adýný söyleyerek açil yardým alma olasýlýðý daha yüksek. Kimlik bilgilerini öðrenince çýkaracaðým tabii.  :D

edemiriz

• Yeni üye
  • *
« Yantla #9 : ubat 22, 2010, 10:28:40 »
Teþekkür ederim Barýþ Bey.
Geçenlerde internetde bir video seyrettim. Adam televizyona çýkmýþ karýsýný geri çaðýrýyor. Kadýnýn evden ayrýlma nedeni adamýn akvaryum tutkusu. Öyle bizimki kadarda deðil adamdaki aþk. Bitane japon balýðý var o kadar aama garibim çok sevmiþ hatunda takmýþ kafayý o balýða verdiðin deðeri bana vermiyorsun diye ve gitmiþ evden. Benzer bi lafý bende iþittim kadýn milleti bazen akýl almaz þeylere takýlabiliyor fakat benimki en azýndan hala evde  ;D Akvaryum bir kere hayatýnýza girdimi giderek buyuyen bir zevk oluyor insanda yogun iþ temposunu sitresini atmak güzel birþeyler yapmak içinde bire bir. Sizcede öyle delilmidir.

admin

• Baðýmlý Üye
  • Kurucu Üye
  • leti: 1.624
  • Ad Soyad: Birkan Tatar
« Yantla #10 : ubat 23, 2010, 00:52:11 »
;D ;D Bence de akvaryum oldukça güzel yalnýz televizyonla yan yana oluþu hoþuma gitmedi. Film izlemeye elveriþsiz bir ortam :)

volkantr34

• Üye
  • Özel Üye
  • leti: 102
  • Ad Soyad: Volkan GÜRSOYLAR
« Yantla #11 : ubat 23, 2010, 01:49:44 »
Emre bey elinize saðlýk gerçekten çok güzel olmuþ.. Tabiri caizse cillop gibi diyebiliriz.. Sayenizde kafamda evime almak istediðim tv ünitesi hakkýndada fikir verdiniz.. :) Tabii bunu niþanlýma kabul ettirebilirmiyim bilmiyorum :) Gerçekten tv izlenmez o evde , en azýndan ben izlemem :)) Armatürde sanýrým kendi tasarýmýnýz ve bu iþe eliniz yatkýn yanýlmýyorsam :) Hepsi çok güzel olmuþ , keyfinizi doyasýya çýkarmanýzý dilerim.. Her hafta fotoðraflarý size zahmet güncellerseniz bizde geliþimi sizle beraber takip etmiþ oluruz..

Saygýlar

edemiriz

• Yeni üye
  • *
« Yantla #12 : ubat 25, 2010, 22:12:50 s »
Merhabalar.
Birkan bey evet dediðiniz gibi oluyor. Film seyretmenin tadý tuzu kalmadý artýk. ;D Ama hiç þikayetim yok doðrusu. Hele birde otursun of of birde ev sahiplerimiz var þu an kiradalar onlarda gelince daha da iyi olacak. Discuslarýmý iþyerimde misafir ediyorum evlerine gelince bakalým onlar ne diyecek bu iþe.
Volkan bey sizede çok teþekkür ederim umarým niþanlýnýzý ikna edersiniz. Gerçekten tavsiye ederim günün yorgunluðu ve sitresini atmak için daha iyi ne olabilir bilmiyorum. Yanlýz hanýmlar zaman zaman problem olabiliyorlar. Yalnýzca artaturler deðil  tüm tasarým ve uygulama bana ait yardým gerekirse severek yardýmcý olurum. Marangozum söylemesi ayýptýr benden çok memlun dediði kadarý ile bir mimar müsterisi birde ben ayrýntýlý çizimler ve ölçulerle iþ yaptýrýyormuþuz. Duvarý yýkacagýmdan hanýmýn haberi yoktu oðlen bi ara eve gittim kýrdým duvarý haným geldiðinde çok güzel bi süpriz yaptým ona iki günde anca atlattý þokunu ( temizlik iki gün surdü ) nereden bilebilirdim okadar toz çýkacagýný  ;D neyse sonuç daha tam ortada deðilsede yakýnda çýkacak þu anlýk memlunum manzaradan. ilerde bir aksilik çýkmazsa çok daha güzel olacagýný umit ediyorum.

harunoztu

• Üye
  • **
  • leti: 30
  • Ad Soyad: Harun ÖZTÜ
« Yantla #13 : ubat 26, 2010, 00:27:45 »
gerçekten o kadar toz çýkýyomu? babamla beraber  1m uzunluðundaki  akvaryuma buna benzer bir þeykilde duvara gömmeyi düþünüyoruzda 8 günümüz var toplamda (annem 8 günlüne köye gidicek :)  ) herþey hazýr olacak giriþsek iþe bitirebilirmiyiz (temizlik te dahil)

edemiriz

• Yeni üye
  • *
« Yantla #14 : Mart 01, 2010, 15:56:30 s »
Ortalýðý gzelçe biþeylerle örtün öncelikle, belki o zaman temizlik iþini bir gecede bitirebilirsiniz.  :D  8 günde biter eðer mobilya iþine çok ayrýntýlý girmeyecekseniz. Yok eðer benim gibi ayrýntýlý bir çalýþma yapacaksanýz o zaman marangozu ayarlamanýz gerekecektir. Yardým gerekirse haber verin. ;D deneyimli kalifiye eleman bulunurr.. ;D  ;D  ;D