Konu: Wabi-Kusa  (Okunma says 32046 defa)

Joker

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
  • leti: 277
Ynt: Wabi-Kusa
« Yantla #15 : Ocak 29, 2008, 16:40:42 s »

Bülent abi ben hala karasal bölge oluþturulurken nasýl tipte toprak,kum,çakýl vs. kullanacaðýmýzý bilmiyorum.Bu konuda bilgin varsa, bizede yardýmcý olabilir misin?

Çiçekçilerden torf veya torf oraný yüksek saksý topraðý alabilirsin. Sonra suyun bulanmamasý için de üzerine akvaryumda kullandýðýn kumlardan koy.
Gerçi torf üzerindeki su bir süre sonra berraklaþýyor. Ben yýllar önce aðzý dar kapta, saksý topraðý ile yapmýþtým.
Ama kabýn içi bir senede týka basa aðzýna kadar cryptocoryne doldu. Çýkaramayýp camý kýrmýþtým.
Yine yapmayý düþünüyorum. Fanusta ve aðzýný camla kapayýp hem de CO2 vererek. Karbon devrine dönüþ olacak. :D Anubias ve crypto iki ayrý fanus yapacaðým.

« Son Dzenleme: Ocak 29, 2008, 16:42:10 s Gnderen: Joker »

halit2

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
  • leti: 256
  • Ad Soyad: Halit DEÐER
« Yantla #16 : Ocak 30, 2008, 12:21:19 s »
Teþekkürler :)

Akes69

• Yeni üye
  • *
  • leti: 7
« Yantla #17 : ubat 01, 2008, 17:23:36 s »
Bu kadarcýk bir süsleme ile veya restore ile bu kadar güzellik pes doðrusu

Ozgur70

• Yeni üye
  • *
  • leti: 6
  • Ad Soyad: Özgür KOÇAK
« Yantla #18 : ubat 23, 2012, 08:41:21 »
Çok güzel dizaynlar.
Japon þemsiyesi Wabi-Kusa için çok ideal bir ürün. Ayrýca çiçekçilerde satýlan bambu çubuklarda bu ortamda çok güzel geliþiyorlar. Su altýnda ise moss ve anubias olabilir. Yalnýz bir sorun var. Suyu temiz tutmak ve kokuyu önlemek biraz zor gibi. Sürekli su deðiþimi çözüm olabilir belki ? tecrübelilerden destek almak gerek.

admin

• Baðýmlý Üye
  • Kurucu Üye
  • leti: 1.624
  • Ad Soyad: Birkan Tatar
« Yantla #19 : ubat 24, 2012, 00:37:56 »
Bence su temizliðine gerek bile olmayabilir sonuçta bu tanklar çok fazla balýk odaklý deðil, kirletici bir etken yok gibi. Az sayýda balýk ve japon þemsiyesi gibi bitkiler olunca seyrek su deðiþimleri yeterli olur diye düþünüyorum ben.

thecoller

• Yeni üye
  • *
  • leti: 2
  • Ad Soyad: muhuttin
« Yantla #20 : Austos 11, 2014, 12:12:41 s »
resimler yok