birkan bey peki ben pihilips 950 delux ýkýtane aldim bu konuyuda acýklýga kavuþturmak istýyorum gerci anubislarýn ve saz yapraklarýnýn kenarlarýndaki gýrimsi tüðlenmeyi önleyemedik ama olsun:)belki bu ýþýk deðiþiklýði iyi gelir elimdeki mevcut filorasanlar 3 tane glorux 1 tane aguastar 2 tane pihilips delux 950 1 tane selviyna 865 daylit birtanede pihilips 765 daylit var.90 litre akvaryuma bana burda olmasý gereken iþiklandýrmayý yazarmýsýnýz bitkiler cabonba anubias saz, java moos, gül aromatika aledoa rotala red zemin bitkisi olarakta hemirhumus yanlýþ yazmýþ olabýlýrým affola bunlar var. co2 kafa motoruyla çok ince kabarcik olarak dýþ filitrenin cýkýþýna dogru tuttum saniyede 2 kabarcýk cýkýyor.mevcut ýþýklandýrmamýzla bir konbine yapmanýzý rýca ediyorum acilen lütfen sakal yosunundan sonra yeþil iplik yosunlarda java moss sumu sarmaya baþladý azda olsa lütfen yardýmlarýnýzý bekliyorum bütün arkdaþlardan özelikle yýldrým bey ve birkan bey þimdiden tþkürederim kolaygelsin..not balýk sayýsý fazla ama neyapýyým birkere aldýk:)