50x45x40 ölçülerindeki brüt 90 lt.lik tankýmý yeniden kuracaðým.Tankýmda Hemianthus callitrichoides cuba ve ona uygun türleri bitkileri yetiþtirmek istiyorum.Elimde yeni aldýðým Aquaclay kum ve lav kýrýðý var.Cuba aquaclayda zor tutunuyor diye okudum son günlerde ama kumu almýþ bulundum artýk.Aldýðým yer problem çýkarmaz ise hagen siyah ile deðiþtireceðim aquaclayý.Bu kumlarýn altýna bulmakta zorlanmayacaðým besleyici ürünler (torf gibi) koymayý düþünüyorum tavsiye edebileceðiniz ayný zamanda çokta pahalý olmayan ürünler nelerdir? ve ne kadar koymalýyým? Þu an 15wx2 daylight floresan mevcut 15wx2 tane daha ekleyeceðim toplamda 60 w aydýnlatma sanýrým yeterli gelecektir.Birde katý ve sývý gübrelerden neleri tavsiye edersiniz ? internette bulabileceðim türden olmalý keza konyada yaþadýðýmdan çok fazla çeþit gübre bulmak oldukça zor.C02 yi mayalý sistemden karþýlayacaðým DIY difüzör kullanacaðým þimdilik.
ýsýtýcý ve iç filtre mevcut, Dolphin FB3000 500lt/saat
Tankýmda olacak canlýlar 13 neon,7 rasbora 4 yeþil tetrazon,1 sae,1 vatoz,2 kiraz karides,4 çöpçü.
Eksik gördüðünüz noktalar varsa tavsiyelerinizi beklerim.