Konu: Hayalimdeki Akvaryum  (Okunma sayýsý 5248 defa)

xzibit1903

• Yeni üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Ad Soyad: isa sarýkaya
Hayalimdeki Akvaryum
« : Temmuz 11, 2010, 02:55:20 öö »
Öncelikle herkese selamlar aranýza yeni katýldým. Bitkili bir akvaryum kurmak istiyorum bunun için sitenin ana sayfasýnda gördüðüm bir resimi buraya eklemek istedim hayalimdeki akvuryum olduðuna karar verdim ben lepistes hastasýyým bana resimdeki bitkili akvaryumu nasýl ve hangi malzemelerden oluþturabileceðime yardýmcý olursanýz benide bitkili akvaryum hasretinden kurtarmýþ olursunuz. :D

Resimdeki bitkili akvaryum gibi olmasýný istiyorum o kadar profösyonel olmasa bile ona yakýn biþey yapmak istiyorum þimdiden herkese tþkler...

fantastik3

• Ãœye
  • Özel Ãœye
  • Ýleti: 133
  • Ad Soyad: Mutlu Metin CANSEVER
Ynt: Hayalimdeki Akvaryum
« Yanýtla #1 : Temmuz 11, 2010, 11:21:41 öö »
Zeminde Hemiantus cuba kullanýlmýþ. Kayalarýn arkasýndakiler vivipara. Sanýrým birkaç kök de stem bitkilerden kullanýlmýþ. Kayalarý bir doðrultu üzerinde büyüklük farkýna göre sýralamak O. Knott'un çok sýk tercih ettiði bir yöntem. Bu iþten anlayan birinin elinden çýktýðý zaten aþkar.

Peki biz nasýl böyle bir akvaryum oluþturbiliriz?

Öncelikle Yýldýrým bey'in makalelerini iyice bir okuyun, deneme tanký kurup bilgilerinizi deneyin, bitkileri bir tanýyýn derim. Bir de bu iþin maddi olarak külfetli olduðunu da aklýnýzdan çýkarmayýn.

Kolay gelsin.