Konu: toplantý - MALATYA  (Okunma sayýsý 5849 defa)

abdullahdogan

• Ãœye
  • **
  • Ýleti: 57
toplantý - MALATYA
« : Aðustos 08, 2007, 14:08:28 ös »
Acaba diger sitelerde oldugu gibi bitkliakvaryum sitesindede toplantý felan varmý eger malatyalý arkadaslar varsa ki 2 kiþi var bildigim kadarýyla admin ben baskada bilmiyorum varmý konuda bir yer belirleyip bulusalým örnegin pazar günü afrada :D

admin

• Baðýmlý Ãœye
  • Kurucu Ãœye
  • Ýleti: 1.624
  • Ad Soyad: Birkan Tatar
Ynt: toplantý - MALATYA
« Yanýtla #1 : Aðustos 09, 2007, 00:33:59 öö »
Bence MAlatya'da toplantý yapacak,dernek kuracak kadar bilinçli hobici yok. Ben interneten ya 1 ya 2 kiþi biliyorum. Keþke bilinçli insanlar olsa. Ne güzel þeyler yaparýz.

ömer

• Yeni üye
  • *
  • Ýleti: 1
« Yanýtla #2 : Eylül 15, 2008, 23:29:46 ös »
Arkadaþlar ben bu foruma yeni üye oldum.Bende Malatyalýyým ve Malatyada ikamet ediyorum.

soners

• Baðýmlý Ãœye
  • Özel Ãœye
  • Ýleti: 315
« Yanýtla #3 : Eylül 16, 2008, 13:13:51 ös »
Bence MAlatya'da toplantý yapacak,dernek kuracak kadar bilinçli hobici yok. Ben interneten ya 1 ya 2 kiþi biliyorum. Keþke bilinçli insanlar olsa. Ne güzel þeyler yaparýz.
Birkan Malatya da 15-20 yýl önce çok iyi akvaristler vardý ,çünkü hatýrlýyorum kapalýçarþýda Saim abi vardý bütün balýklarýmýzý ve malzemelerimizi ordan alýyorduk ve orada hayli ateþli tartýþmalarýmýz olurdu ama sende haklýsýn þimdi onlarýn çoðu eminim ki dede olmuþlardýr ama ha gayret yinede birþeyler yapabilirsiniz.Yaz aylarýnda ben de gelir katýlýrým sizlere ;D

admin

• Baðýmlý Ãœye
  • Kurucu Ãœye
  • Ýleti: 1.624
  • Ad Soyad: Birkan Tatar
« Yanýtla #4 : Eylül 16, 2008, 19:10:40 ös »
Yazýn bir organizasyon yapalým o zaman ;D