Konu: ADist 1. Akvaryum Tasarým Yarýþmasý  (Okunma says 11108 defa)

mustafa

• Yeni üye
  • *
  • leti: 6
ADist 1. Akvaryum Tasarým Yarýþmasý
« : Aralk 02, 2010, 08:00:10 »
Herkese merhabalar,

Uzun süredir fýrsat buldukça takip ettiðim bu forumda ilk mesajýmý nihayet yazýyorum  :) Böyle bir duyuru ile baþlamak benim için çok sevindirici.

Öncelike ADist ile ilgili kýsa bir açýklama yapmak istiyorum. Akvaryum Dizayn Ýstanbul (kýsaca ADist), ben ve 2006 yýlýnda forumlar aracýlýðýyla tanýþtýðým ve zamanda çok iyi arkadaþ olduðumuz üç kiþiden (N. Batuhan Bayram, Timuçin Saðel ve Burak Toka) oluþan grubumuzun ismidir. Tanýþtýðýmýz zamandan beri bitki akvaryumlarý ile ilgileniyoruz (zaman zaman biyotoplar, paludaryumlar gibi farklý alanlarda da araþtýrma ve tecrübelerimiz oluyor). Özellikle son yýllarda tasarýma oldukça önem vermeye çalýþýyor, uluslararasý yarýþmalara katýlýyoruz. Ülkemizden çok daha fazla sayýda ve güzel tasarýmlar çýkmasý ve uluslararsý yarýþmalarda kendimizi göstermemiz en büyük dileðimiz...

Akvaryum Dizayn Ýstanbul olarak bizim gibi sualtý tasarýmý (aquascaping) konusuna önem veren ve kendini geliþtirmek isteyen akvaristleri bir araya getirmek ve uluslararasý yarýþmalara ön hazýrlýk yapmak için bir tasarým yarýþmasý düzenlemeye karar verdik. Yeterli talebi görürsek ve yarýþma amacýna ulaþýrsa her yýl düzenli olarak organize etmeyi düþünüyoruz. Önümüzdeki yýllarda (alt yapýyý hazýrlayabilirsek ve talepte olursa) kategorilere ayýrarak geniþletmeyi düþündüðümüz yarýþmamýz þuan için yalnýzca bitki akvaryumu tasarýmý üzerine olacak.
Yarýþmamýz, sonuçlanma tarihi itibariyle uluslararasý yarýþmalara katýlacaklarýn yarýþmamýzdan sonraki durumlarýna göre uluslararsý yarýþmalarýn çoðunun son katýlým tarihine kadar gerekli düzenlemeleri yapabilecekleri þekilde ayarlandý.

Yarýþmamýzýn kurallarý hem mümkün olduðunca fazla insanýn katýlým yapabilmesini saðlayacak þekilde hemde genel olarak uluslararsý yarýþmalara göre düzenlendi.

Deðerlendirme kriterlerimizide ayný þekilde uluslararsý yarýþmalara uygun hazýrlamaya çalýþtýk.

Jürimiz, yaptýklarý tasarýmlarla kendilerini kanýtlanmýþ, bu alanda Ülkemizdeki en iyi kiþilerden oluþmakta.

Bu yýl için ani bir kararla amatör bir grup olarak sponsor olmaksýzýn düzenlediðimiz bu yarýþmada ödül vermemiz söz konusu olmadý. Zaten katýlýmcýlarýnda asýl amacýnýn bizim bu yarýþmayý düzenleme amacýmýzla örtüþmesini bekliyoruz. Ancak elbette önümüzdeki yýllarda yarýþmamýz devam ederse ödüllü bir yarýþma haline gelmeyide istiyoruz.

Yarýþmamýz ile ilgili tüm ayrýntýlý bilgiyi ve katýlým iþlemini sitemizden (www.akvaryumdizaynistanbul.com) öðrenebilirsiniz.

Soru yada öneri-eleþtirilerinizi bu baþlýk altýnda veya bize mail atarak gönderebilirsiniz.

Yarýþmamýza katýlacaklara þimdiden baþarýlar dileriz!

Hellak

• Yeni üye
  • *
  • leti: 1
  • Ad Soyad: Kadir Hellaç
Ynt: ADist 1. Akvaryum Tasarým Yarýþmasý
« Yantla #1 : Aralk 03, 2010, 13:11:03 s »
Mustafa Bey hoþgeldiniz..Çalýþmalarýnýzý diðer forumlardan uzun süredir takip ediyorum.Buradaki arkadaþlara da birçok konuda faydalý olacaðýnýzý düþünüyorum. Tankýmý adam edebilirsem ben de yarýþmaya katýlmak isterim:)
Saygýlar..

mustafa

• Yeni üye
  • *
« Yantla #2 : Aralk 07, 2010, 15:16:34 s »
Kadir Bey teþekkür ederiz. Katýlýmýnýzý bekleriz.
« Son Dzenleme: Nisan 04, 2011, 14:18:39 s Gnderen: admin »

mustafa

• Yeni üye
  • *
« Yantla #3 : Ocak 13, 2011, 08:53:22 »
Sevindirici bir geliþmeyi paylaþmak istiyorum:

Yakýn dostlarýmýzýn destekleri sayesinde yarýþmamýzda plaket ve bitki ödülleri olacak. Ayrýntýlý bilgiyi sitemizin yarýþma - ödüller kýsmýnda bulabilirsiniz.

mustafa

• Yeni üye
  • *
« Yantla #4 : ubat 25, 2011, 10:05:43 »
Önemli Duyuru

Server' ýmýzda oluþan bir aksaklýk nedeniyle geçtiðimiz bir ay içerisinde elimize ulaþmamýþ mailler olabilir. Bu problem nedeniyle sizlerden özür dileriz. Bize mail atýp ulaþamadýðýný farkeden bir tanýdýðýmýz sayesinde durumu farkettik. Sorun düzeltilmiþtir.

Eðer bize mail gönderdiðiniz adresinize kendi hesabýnýzýn postmaster' ý tarafýndan "ulaþmadý" yada "gecikmeli" gibi bir dönüþ yapýldýysa,

Veya yarýþma katýlýmý yapanlardan bizim tarafýmýzdan onay mesajý yada onaylanmadýðýna dair bir bilgi mesajý almayanlar varsa,

bize tekrar mail atmalarýný rica ediyoruz.

Anlayýþýnýza teþekkür ederiz.

mustafa

• Yeni üye
  • *
« Yantla #5 : Nisan 02, 2011, 10:04:15 »
Dün gece itibarýyla katýlýmlarýmýz son buldu. Çok farklý tasarým, boyut ve ekipman teknolojisine sahip toplam 21 adet katýlýmýmýz var. Deðerlendirme süreci baþladý.

Tüm katýlýmcýlara teþekkür ediyor, yarýþmada baþarýlar diliyorum.

« Son Dzenleme: Nisan 02, 2011, 10:06:51 Gnderen: mustafa »

mustafa

• Yeni üye
  • *
« Yantla #6 : Nisan 08, 2011, 23:02:18 s »
Derece alacak katýlýmcýlarýmýz için hoþ bir sürprizimiz var:

Ödüllerimize Tunç Bey' in (Sönmezoðlu) sývý gübreleride eklenmiþtir. Kendisine katkýlarýndan dolayý teþekkür ederiz.

Ayrýntýlý bilgiyi sitemizin "Yarýþma - Ödüller" bölümünde bulabilirsiniz.