Görebildiðim kadarýyla tankýnýzda Cabomba aquatica, Bacopa ve HC var. HC lerden artýk hayýr gelmez, onlarý çýkarýrsanýz tankýnýz için daha iyi olur. Zeminde ihtiyaçlarý çok daha az olan Marsilea hirsuta kullanabilirsiniz. Sað taraf karanlýkta kalýyor, bu bölgeye Anubias minima küçük bir lav kayasýna baðlý veya dala baðlý olarak düþünebilirsiniz. Cryptocoryne parva kullanabilirsiniz. Hýzlý büyüyen zahmetsiz bir bitki olarak Ceratopteris thalictroides kullanabilirsiniz......
Dizayn hakkýnda da bir þeyler söylemek istiyorum, eðer Iwugami düþünerek üç kaya konseptini yaptýysanýz bu kayalarla olmaz! Büyüklükleri, zeminle renk uyumlarý ve yerleþimleri çok yanlýþ! Ben olsam kayalarý çýkarýr, yerine yati köklerle veya tek parça red moore köklere moss sarardým. Yati zeminle de uyumlu olurdu....
Filitrenin olmamasý bitkilerin sudaki besinleri alamamasýna, alglerin daha rahat geliþmesine neden olacaðý ortada. En azýndan bir sirkülasyon motoru olmalýydý. Benim önerim aský tipi, içine biyolojik materyel koyulabilen bir filitre. Oldukça uygun fiyatlara satýlmaktalar.