Konu: admin öneri sunmak istiyorum..  (Okunma sayýsý 9544 defa)

aksoyceyhun

• Yeni üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Ad Soyad: ceyhun Aksoy
admin öneri sunmak istiyorum..
« : Haziran 02, 2011, 09:23:19 öö »
admin bu siteye girme amacýmýz bitkili akvaryum sizden isteðim veya ricam bu bitki türleri bölümünü ayrý ayrý katagorilere ayýrsanýz bizim için çok daha iyi olucak çünki bitkilerin isimleri yabancý ve bilemiyoruz taban bitkisi- köklü bitkiler- su üstü bitkileri diye katogorilere ayýrmanýzý sizden rica ediyorum...

admin

• Baðýmlý Ãœye
  • Kurucu Ãœye
  • Ýleti: 1.624
  • Ad Soyad: Birkan Tatar
Ynt: admin öneri sunmak istiyorum..
« Yanýtla #1 : Haziran 02, 2011, 13:53:01 ös »
Kategorideki bitkileri ayýrmak artýk biraz zor olacaktýr, bir de akvaryumdan akvaryuma bitkilerin kullanýlýþ þekli deðiþiyor. Mesela 200lt bir tankta eleochairs ön plan taban bitkisi olarak kullanýlýrken bir nanoda arka plan bitkisi oluveriyor. Ya da riccia kah taban bitkisi kah su üstü olarak kullanýlýyor. Ancak bitki türü karar vermeye çalýþýrken yardýmcý olabilecek çeþitli listeler hazýrlanabilir tavsiye amaçlý, yol gösterici olarak. Bu konuda bir þeyler yapabiliriz sanýrým.

hakankonas

• Yeni üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Ad Soyad: hakan konaþ
Ynt: admin öneri sunmak istiyorum..
« Yanýtla #2 : Kasým 17, 2013, 19:24:01 ös »
Sayýn admin sitenize bu mesajý yazmadan 5 dk önce üye oldum ve üyelik sayfasý açýldýðýnda ekranýn tam ortasýnda isim,
mail adresi,
doðum tarihi vs vs bilgiler isteyen bir kayýt  alanýyla aþaðýda üyelik sözleþmesinin bulunduðu bir sayfa gelmekte.
bende üye oluyorum diye doldurdum ve onayladým
A aaaaa  birde baktým kayýt kutusu horoskopfree diye bir sitenin kayýt kutucuðuymuþ.
Sizlerin sitenize reklam alýrken bu konulara daha fazla dikkat etmenizi rica edicem.
günümüzde bu bilgiler biliyorsunuz ki herkezle paylaþýlamayacak kadar önem taþýmaya baþlandý.
lütfen uyarýmý dikkate alýnýz
teþekkürler.
Dilerim sitenizde iyi zaman geçirir deðerli dostluklar ve paylaþýmlar bulurum