Konu: Hayýrlý olsun  (Okunma says 14276 defa)

Onur G. HÝTÝT

• Üye
  • Özel Üye
  • leti: 48
  • TÜRKÝYE TÜRKLERÝNDÝR!
  • Ad Soyad: Onur G. HÝTÝT
Hayýrlý olsun
« : Mays 21, 2007, 17:47:58 s »
Yeni sitemiz hayýrlý olsun hepimize. Bir eksiklik daha giderilmiþ oldu. Türe/konuya odaklý ortamlarýn artmasý gerektiðini her zaman söylemiþimdir. Ülkemizde bir ilk olan bu ortamý oluþturan arkadaþlarýma çok teþekkür ederim.

Her ne kadar ilgi alanýma girse de sucul bitkiler konusuna tam olarak hakim sayýlmam. Ama yine de bilgi ve deneyimlerimi, doðadan veya akvaryumlardan çektiðim sucul bitki fotoðraflarýný paylaþmaya gayret göstereceðim.

xDJx

HAYIRLI OLSUN
« Yantla #1 : Mays 21, 2007, 17:55:21 s »
SEVGÝLÝ KARDEÞÝM HALÝT'ÝN DAVETÝYLE ARANIZA KATILDIM UMARIM CANLI,GÜZEL,UZUN ÖMÜRLÜ,KENDÝNÝ BÝLÝR ÜYELERLE DEVAMLILIÐI SÜRECEK BÝR SÝTE OLUR...

AngelsLament

• Üye
  • Özel Üye
  • leti: 56
Ynt: Hayýrlý olsun
« Yantla #2 : Mays 21, 2007, 23:12:57 s »
Tebrik ederim..Böyle bi forum gerekliydi.

gulay

• Üye
  • **
  • leti: 95
« Yantla #3 : Mays 22, 2007, 12:23:57 s »
Þu an yeni bir nano bitki tankýyla meþgulüm. Bazý konularý araþtýrýrken bu yeni siteyi gördüm ve çok sevindim. Hepimize hayýrlý olsun arkadaþlar...

any

• Yeni üye
  • *
  • leti: 3
« Yantla #4 : Mays 22, 2007, 16:40:18 s »
Gerçekten güzel olmuþ.Ýleride de daha güzelleþecek diye düþünüyorum.Hepimize hayýrlý uðurlu olsun.Birkan kardeþimi de tebrik ederim..
Saygýlarýmla...

admin

• Baðýmlý Üye
  • Kurucu Üye
  • leti: 1.624
  • Ad Soyad: Birkan Tatar
« Yantla #5 : Mays 22, 2007, 16:56:59 s »
Çok teþekkürler. Cevaplarýnýz beni çok sevindirdi. Site açýlýr açýlmaz bu kadar fazla üyenin geleceðini asla tahmin etmezdim. Ýnþallah üye ve aktif üye sayýlarýmýz aratarak devamlý güncellenen ve yeni tekniklerin geliþtirildiði, bitki besleyenlerin arttýðý bir ortam olur. Ülkemiz de böylece ADA ve AGA tarzý yarýþmalara katýlmakla deðil derece yapmakla övünen bir ülke haline gelir.

falconx

• Yeni üye
  • *
  • leti: 1
« Yantla #6 : Mays 22, 2007, 18:20:25 s »
Sitenin geliþmesi, üyelerin bilgi ihtiyacýný karþýlamasý ve huzurlu bir ortam olmasý dileði ile hayýrlý olsun.

fmbayar

• Yeni üye
  • *
  • leti: 1
« Yantla #7 : Mays 22, 2007, 20:49:52 s »
Hayýrlý olsun, ne varsa gençlerde var  ;). Umarým devamlý bir forum olur ve konusundaki geliþmelere katký yapar.

halit2

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
  • leti: 256
  • Ad Soyad: Halit DEÐER
« Yantla #8 : Mays 22, 2007, 22:46:43 s »
Hayýrlý olsun, ne varsa gençlerde var  ;). Umarým devamlý bir forum olur ve konusundaki geliþmelere katký yapar.
HÝç kuþkunuz olmasýn :).Sýnav dönemimizi hayýrlýsýyla atlatalým, yapacaðýmýz çok iþ var.

Onur G. HÝTÝT

• Üye
  • Özel Üye
  • TÜRKÝYE TÜRKLERÝNDÝR!
« Yantla #9 : Mays 23, 2007, 00:19:30 »
...Ülkemiz de böylece ADA ve AGA tarzý yarýþmalara katýlmakla deðil derece yapmakla övünen bir ülke haline gelir.

Ve inþallah ülkemizde de bu tarz yarýþmalar da düzenlenir.  ;)

admin

• Baðýmlý Üye
  • Kurucu Üye
  • leti: 1.624
  • Ad Soyad: Birkan Tatar
« Yantla #10 : Mays 23, 2007, 16:15:27 s »
Çok çok teþekkürler. Belki bir gün BÝA yarýþmasý düzenlenir :D

xDJx

HAYIRLI OLSUN
« Yantla #11 : Mays 24, 2007, 12:09:29 s »
Site için Onur beyin yazýsýnýn akabinde bende hayýrlý olsun dileklerimi yazmýþtým ama neden kabul görmedi merak ettim yanlýþ bir þeyþer yazdýðýmý sanmýyorum ilk yazýmda ama yinede hayýrlý ve uzun ömürlü olmasýný dilerim...

Onur G. HÝTÝT

• Üye
  • Özel Üye
  • TÜRKÝYE TÜRKLERÝNDÝR!
Ynt: HAYIRLI OLSUN
« Yantla #12 : Mays 24, 2007, 12:21:53 s »
Kabul görmeme diye bir konu söz konusu deðil. Her iki baþlýktaki konu da ayný olduðundan, baþlýklar birleþtirilmiþ:

http://www.bitkiliakvaryum.com/forum/index.php?topic=18.0

NeKa

• Yeni üye
  • *
  • leti: 9
« Yantla #13 : Mays 24, 2007, 15:16:07 s »
Türkiye'de bu kadar akvaryum sahibi olmasýna raðmen akvaryumlar hakkýnda öðretici forumlarýn çok olmamasý büyük eksiklikti. Bir eksikliði giderdiðiniz için teþekkürler.
Site Hayýrlý Olsun !

halit2

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
  • leti: 256
  • Ad Soyad: Halit DEÐER
« Yantla #14 : Mays 24, 2007, 16:50:08 s »
Site için Onur beyin yazýsýnýn akabinde bende hayýrlý olsun dileklerimi yazmýþtým ama neden kabul görmedi merak ettim yanlýþ bir þeyþer yazdýðýmý sanmýyorum ilk yazýmda ama yinede hayýrlý ve uzun ömürlü olmasýný dilerim...

Mehmet abi böyle birþey söz konusu bile olamaz.Benim seni ne kadar sevdiðimi ve saygý duyduðumu biliyorsun.
Ben sadece hayýrlý olsun diye açýlan iki baþlýðý birleþtirdim.Onur abi senden önce yazmýþki onun yazýsý önde sonra seninki gelmiþ.Yukarýya bakarsan ikinci sýrada senin mesajýn var.Onur abiden 8 dk sonra sen yazmýþsýn. ;)Umarým yanlýþ anlamazsýn.Yanlýþ birþey yaptýysamda þimdiden özür dilerim.