Bülent Bey yazýlarýnýzdan çok memnunuz. MSN'de herkes siteye iyice renk geldi diyor. Sürekli devam etmesini dileriz
Yazdýklarýmýn okunmasýna ve yararý olduðuna sevindim. Bugünlerde zamaným olduðundan yazabiliyorum. Fýrsat buldukça buraya gireceðim.
Uzun süre giremediðim zaman tasalanmayýn. Bazen sürekli hareket halinde olurum, anlayýn ki uzaklarda ve meþgulüm.
Bitki konusunda uzman deðilim. Çocukluðumda daha çok balýk yetiþtirmiþtim, onbinlerce. Tabi tanklarýmda bol miktarda bitki de, ýþýk dýþýnda
baþka katkým olmadan kendiliðinden yetiþiyordu.
Þimdi her konuda olduðu gibi akvaryum konusunda da bilgilerimiz yani insanýn bilgileri arttý. Bilimsel yöntemin girmediði konu kalmadý.
Doðrulara en yakýn bilgiye bu yöntem ile ulaþýrýz. Ve bilimsel yöntemi kullandýkça eski bilgilerimiz geliþip daha doðru hale gelir.
Dediðim gibi bitki konusunu fazla bilmiyorum, buraya da öðrenmek için üye olmuþtum, bir ay aradan sonra girip sorulara yanýt vermekten
henüz hiçbir yazý ve makaleyi okuyamadým. Ben de bu yazýlardan yararlanacaðýma eminim. Bu siteyi açtýðýnýz için teþekkür ederim.
Not: Yazdýklarýmda hatalar olabilir, düzeltilirse sevinirim.