Ben de 15 tatilde diþimle ilgili harekete geçtim. önceden gittiðim diþçi muaynehanesini kapatmýþtý. Bir gün yemek yerken geçici dolgum diþimin zaten az kalmýþ yarýsýný alarak götürdü. Diþin hilal þeklinin yerini tam olarak ikiye bölünmüþ bir diþ aldý. Aðlamaklý oldum. Zira annem bu diþ dolgu tutmaz geçmiþ olsun dedi. Sonra hemen Elazýð'da bir diþçiye gittik. Valla adamý çok gözüm tuttu, zaten akrabamýzmýþ uzaktan gerçi o kadar da uzak deðil galiba. Neyse bir bakýþ attý, röntgenler çekti diþi kurtarabiliriz kök saðlam dedi. Diþ köke bi kaç milim kalana kadar çürümüþ. 3 günlük bir tedavi süreci beni bekliyordu. 1.gün diþte bir temizlik yapýldý, yani oyma. Önceden de çürükler oyulduðu için falza uzun sürmedi, geçici dolgumsu bir macunla eve dödüm. Ertesi gün tatildi. 3.gün gidip tedaviyi tamamlamaya gittik. Aðzým 1.5 saat açýk kaldý, sinirler oyuldu, 3 kere iðne yedim, 2 kere aðzýmda kürdanýmsý iðneler saplanmýþ halde röntgen çektirdim. Sonra da diþin kalan duvarýna dolgu tutturmak için 1 ya da 2 tane vida taktýrýp dolguyu çektirdik. Þu an memnunum
Bu arada galiba ruh saðlýðým bozuldu, diþimin oyulmasýndan zevk aldýðýmý fark ettim.