valla nedeyim adamlar yapmýþ teknoloji para malzeme herþey ucuz zaten o yapmayacakta benmi yapacam bu iþin orda universitesi bile varmýþ
Verilebilecek en Türk cevabý vermiþsiniz. "Urfa'da Oxford vardý da, biz mi gitmedik" gibi birþey olmuþ...
Benim yorumum:Adamlar akvaryumdaki tür sayýsýný çok kýsýtlý tutuyorlar.Genellikle bir elin parmaklarýný geçmeyecek kadar az oluyor.Bu akvaryumdada bu kurala uyulmuþ.Yani akvaryum manav dükkaný gibi deðil.Bu açýdan tam not...
Sonrasýnda sol üstteki balansae bitkisi gayet göz alýcý bir þekilde yayýlmýþ.Karýþýk ama bir o kadarda dinlendirici bir arkaplan oluþturmuþ.Ta ki dantel bitkisi dediðimiz aponogeton türü gözüme çarpýncaya kadar.Saðda yer alan bu bitki bence bu akvaryuma yakýþmamýþ.Koca yapraklarý çok yer kaplýyor ve akvaryumu olduðundan dar gösteriyor.Yanlýþ bir bitki seçimi var.
Balýk seçimi güzel.
Ayrýca bu akvaryumda birþeyler eksik.Vuruculuk yok.Þahsen ben pek beðenmedim.Hani kedi uzanamadýðý ciðere bilmem ne dermiþ...Benimkisi öyle birþey deðil.Sakýn ha yanlýþ anlamayýn.Ben birsürü akvaryum gördüm.Neyin iyi neyin kötü olacaðýný bilecek durumdayým.Buna baktýðým zaman birþey hissetmiyorum.Balýklar hariç göz alan hiçbirþey yok.Zaten bu kardinalleri de hangi bitkili akvaryuma koyarsanýz koyun kendilerini ortaya çýkarmayý biliyorlar.Parlak renklerinden ötürü sanýrým.Etkileyicilik zayýf.
Tabanda da mossla eloacharis türünü beraber kullanmýþlar.Yakýþmamýþ bence.
Akvaryumun sað tarafýnýn deðiþmesi gerektiðini düþünüyorum.