Konu: DIY CO2 fermante sistem(tarif)  (Okunma says 19560 defa)

Bvarisli

• Baðýmlý Üye
  • Süper Moderatör
  • leti: 671
  • Ad Soyad: Barýþ VARIÞLI
Ynt: DIY CO2 fermante sistem(tarif)
« Yantla #15 : Aralk 03, 2008, 16:57:48 s »
Tüplü sisteme geçtim geçeli unutmuþum bu maya olayýný :D Eskiden eziyet gelen þiþe yenileme olayý nedense bu aralar çok sevimli gelmeye baþladý. Sýrf zevk olsun diye ufak bir akvaryumda canlý doðuran ve bitkiyle mayalý sistem kurma isteði gün geçtikçe artmýyor deðil içimde :D (Canlý doðuran aþkýmýn alevlenmeside baþka bir hikaye  :))

yavuz94

• Yeni üye
  • *
  • leti: 1
« Yantla #16 : Temmuz 04, 2009, 11:14:48 »
Teþekkürler paylaþým için

admin

• Baðýmlý Üye
  • Kurucu Üye
  • leti: 1.624
  • Ad Soyad: Birkan Tatar
« Yantla #17 : Temmuz 04, 2009, 12:34:04 s »
Tüplü sisteme geçtim geçeli unutmuþum bu maya olayýný :D Eskiden eziyet gelen þiþe yenileme olayý nedense bu aralar çok sevimli gelmeye baþladý. Sýrf zevk olsun diye ufak bir akvaryumda canlý doðuran ve bitkiyle mayalý sistem kurma isteði gün geçtikçe artmýyor deðil içimde :D (Canlý doðuran aþkýmýn alevlenmeside baþka bir hikaye  :))

Yeni Trend canlý doðuran heralde Barýþ Abi. Ben de plati besliyorum þu an. Saydým 12 tane kocaman tombalak platim olmuþ. Baharda 3 tane almýþtým. Bir de minik minik yavrular var. Ýlk aldýðým anaçlarýn 2 tanesi sarý diþi platiydi. sarýlardan hiç erkek gelmemiþ, ben de enteresan desenli kýrmýzý renkli, yeþil parlak pullu bir erkek aldým. Þimdi ufacýk ufacýk arý-kýrmýzý yavrularým da dolaþýyor kayanýn dibinde ;D

Mayalý sistemi yenilemeyi ben de çok aksatýyorum. 3ayda bire denk geliyo genelde ;D Ne kötü örnek bir adminim ben  ::) Benim mayalý sistemin tek sevmediðim yönü eðer su filtrelemesinden geçirmezseniz reaktörünüzüni bir köþesinden týkayabiliyor. Benim filtrenin hava emiþ borusunu týkýyor mesela, ataçla giriyorum delikten içeri ama bazen onu da aksatýyorum  :-\