Konu: 1.BÝTAK Bitkili Akvaryumlar Yarýþmasý  (Okunma says 46903 defa)

alpinho

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
  • leti: 414
Ynt: 1.BÝTAK Bitkili Akvaryumlar Yarýþmasý
« Yantla #60 : Haziran 10, 2008, 09:42:59 »
Hepimiz için hayýrlý olsun.

aqua_boy

• Baðýmlý Üye
  • Ýçerik Geliþtirici
  • leti: 263
  • Rainbow
  • Ad Soyad: Cenk Sinor
« Yantla #61 : Haziran 10, 2008, 12:55:21 s »
Birkan hadi açýkla artýk . Çok merak ediyorum :D

bjkalley

• Yeni üye
  • *
  • leti: 3
« Yantla #62 : Haziran 10, 2008, 18:52:14 s »
Öncelikle kazananý ve yarýþmayý katýlýmsýz býrakmayan herkesi tebrik etmek istiyorum.

Dediðim gibi 5 Haziranda yorumlarý ve puanlarý teslim ettim.

Yarýþma ile ilgili bir kaç genel yorumda bulunmak istiyorum.

Öncelikle bu iþ zevk meselesi olduðu için sonuçlar sizi þaþýrtabilir. Elimde AGA'nýn yarýþma kataloðu var, 1000'e yakýn fotoðraf mevcut. Sevdiðim bir tank 200. olurken, eh dediðim, birkaç yönünü rahatlýkla eleþtriebileceðim bir tank 1. olabiliyor. Bunu normal karþýlamak lazým.

Bir diðer nokta yorum yaparken çok net olmayan durumlar hariç olabilidiðince yönlendirici yorum yapmamaya çalýþtým. Yani bu kötü görünmüþ dedim ancak bunu böyle yaparsanýz iyi olur demedim, çünkü kiþinin yaratýcýlýðýný kalýplara soktuðumu hissediyorum.

Sabýr ve ýsrar etmediðimiz için ne yazýk ki akvaryumlarýmýz yurt dýþýndaki yarýþma akvaryumlarý ayarýnda olamýyor. Yine de geleceði parlak tanklar görmek beni sevindirdi.
Akvaryumda görünen ýsýtýcý ve filtre, silecek gibi þeyleri yorumlarýma katmadým bunlardan puan da kýrmadým.
Beni en çok üzen konu arkafonlar oldu. Arkafon seçimleri hatalý, kullanýlmasý gerekli durumlarda kullanýlmamýþ veya yanlýþ kullanýlmýþ arkafonlar çok sayýda. Bitkili bir akvaryuma bitkili bir arkafon koymak güzel bir parfümü deodorant kokusuyla boðmak gibi. Bir de deniz canlýlarýndan oluþan arkafonlar var ki  :-\ Arkafonlardan puan kýrdým ancak 10'dan fazla fotoda arkafon hatasý (bence) bulunduðu için herseferinde tekrar etmeyip genel yazmak istedim ve yorumlarda belirtmedim.

Saygýlar,

alpinho

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
« Yantla #63 : Haziran 11, 2008, 18:32:08 s »
Evet artýk sonuçlarý kimsenin sormasýna gerek kalmadý. Sonuçlar 24-48 saat içinde açýklanacaktýr !!!

Sonuçlarý bekliyoruz:)

joey

• Üye
  • **
  • leti: 52
« Yantla #64 : Haziran 11, 2008, 20:27:56 s »
Katýlmadým ama sonuçlarý ben de merak ettim gerçekten. Özellikle yorumlarý...

aqua_boy

• Baðýmlý Üye
  • Ýçerik Geliþtirici
  • leti: 263
  • Rainbow
  • Ad Soyad: Cenk Sinor
« Yantla #65 : Haziran 12, 2008, 00:23:56 »
Eveeet , sonunda beklenen açýklama geldi . Anasayfadan kazananlarý görebilirsiniz . Ýþin ilginç kýsmý 2 tane 2. var  ;D 2.'liði tarýk abim ile paylaþýyorum . Katýlan herlezi tebrik ederim ....

2. olmuþum . Teþekkürler bitak bize bu yarýþmayý sunduðun için .

admin

• Baðýmlý Üye
  • Kurucu Üye
  • leti: 1.624
  • Ad Soyad: Birkan Tatar
« Yantla #66 : Haziran 12, 2008, 00:28:08 »
Biz teþekkür ederiz efendim. Cenk açýklama anýna kadar sürekli takip halinde oldu. Yaklaþýk 5 saat harcadýk galiba, teknik aksaklýklar nedeniyle. Bir hata varsa lütfen belirtilsin. Bu arada kazananlara mail de atacaðým ama adres bilgilerini bana bir an önce ulaþtýrsýnlar. Katýlan ve destek veren herkese gönülden teþekkürler. Jürimize de görevlerinin peþine benden çok düþtükleri ve ellerine ulaþmayan dosyalarý sorup soruþturup tekrar edinmeleri gibi fedekarlýklarýndan ötürü minnettarým.

Saygýlarýmla...

Bu arada bu iþ beni epey yordu. Galiba lise bitirene kadar baþka yarýþma yok :D Seneye birkaç ay gecikiriz yani  ;)

tarik1907

• Yeni üye
  • *
  • leti: 10
« Yantla #67 : Haziran 12, 2008, 01:44:30 »
Ýtiraf ediyorum hiç beklemiyordum aceleyle çektim verdim bi düenleme yapamadým tankýmda hiç de hazýr deðildim ama kötünün iyisi olmuþum. Herkese teþekkürler.

fehmi

• Üye
  • **
  • leti: 48
« Yantla #68 : Haziran 12, 2008, 10:26:37 »
Yarýþmayý kazanan arkadaþlarý ve jüri üyelerini tebrik ederim. Yarýþma birincimiz Barýþ beyi ise alkýþlýyorum.

tufi35

• Yeni üye
  • *
  • leti: 3
« Yantla #69 : Haziran 12, 2008, 13:03:28 s »
Jüri üyelerini ve kazanan arkadaþlarý tebrik ederim

Saygýlar,

Tufan Gürman

alpinho

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
« Yantla #70 : Haziran 12, 2008, 15:05:40 s »
Yarýþmaya katýlan herkesi tebrik ederim.Önemli olan bu medeni cesareti gösterebilmiþ olmaktýr.Jüri üyelerinide tek tek yorumlarý ve emekleri için bunun yanýnda forum yönetimini böyle güzel bir yarýþmayla hayatýmýza renk kattýklarý için tebrik ederim.Geliþimimde katkýsý olan tüm üstadlarýma ve tabiki canlýbitkiyede teþekkür ederim.

Hepimiz için aslolan bundan sonra daha ileriye gidebilmektir.
« Son Dzenleme: Haziran 12, 2008, 15:54:31 s Gnderen: alpinho »

joey

• Üye
  • **
  • leti: 52
« Yantla #71 : Haziran 12, 2008, 19:28:42 s »
Ödül kazanan herkesi tebrik ederim. Gerçekten de sýralama çok doðru olmuþ. Hakedenler kazanmýþ. Ayrýca Barýþ beyin yorumu da çok yerinde olmuþ.

halit2

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
  • leti: 256
  • Ad Soyad: Halit DEÐER
« Yantla #72 : Haziran 12, 2008, 19:47:57 s »
Kazanan yada kazanamayan yarýþmaya katýlan herkesi tebrik etmek istiyorum.Yarýþmaya renk kattýlar, bizi yanlýz býrakmadýlar.Hepsi saðolsunlar.

Jüri üyelerimize ve sponsorlarýmýza da teþekkürlerimi iletirim.Bitkili akvaryumlarýn yayýlmasýný istiyoruz ve bunun için bu siteyi hayata geçirdik.Siz üyelerimizin katýlýmlarýyla da yaþayan bir paylaþým sitesi oldu.

Bu siteyi kurarken ki hayallerimizden biriside bir yarýþma düzenlemekti ve bu hayalimizi de gerçeðe dönüþtürmüþ olduk.Umarým seneye çok daha kapsamlý, daha çok katýlýmlý bir yarýþma olur ve her geçen sene katýlým oranýmýz, kalitemiz giderek artar.

Joker

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
  • leti: 277
« Yantla #73 : Haziran 13, 2008, 13:26:38 s »
Yarýþmaya katýlanlarý ve jüriyi kutlarým. Jüri bana göre, itiraz edilmeyecek seçim yapmýþ.   

quipu

• Üye
  • Süper Moderatör
  • leti: 162
« Yantla #74 : Haziran 13, 2008, 21:12:23 s »
Evet oldukça yerinde bir sýralama olmuþ. Barýþ abimi ve diðerlerini tebrik ederim. Katýlan tüm akvaryumlarý görme þansýmýz var mý acaba? hepsinin bu kadar olmadýðýný düþünüyorum. Öyleyse oldukça az katýlým olmuþ.