Arkadaþlar Merhaba..
Dün nihayet bitkili akvaryumumu yeniden kurdum. Enaltta 3 cm civarý quartz kum, ortada lav taþý ( bunlarý balyozla ezerek ufalttým) üstüne Prodac bitkikumu, önce lav tasý ile karýþtýrdým sonra üstüne 1 kat daha prodac serdim, ve en üstte hagen çakýl. 5 kök çýnar, 2 kök zeytin, 1 kök gül, 1 kök hançer , 3 adet kütük üzeri anubias, 3 adet de zeminde anubias, 12 kök de adýný bilmediðim ince uzun , saðýnda ve solunda yonca þeklinde yapraklarý olan bir bitki çeþidi.
Þu anda tüm bitkiler boynu bükük vaziyette, sýcaklýk 24 derece, 1adet osram flora 30 watt günde 7 saat yanýyor þimdilik, tetratec 700 filtre, atman 300 watt filtrenin su çektiði yere zemine paralel þekilde dibe yatýrdým.
Daha önceki denememe istinaden ve akvaryumda baþarýsýzlýk konusunu göz önüne alarak, þimdilik torf ve gübre balkonda torba içinde duruyor.
Gülay haným, ponza taþý ÝSAK da Tunç Sönmezoðlu'nun yazýsýnda vardý, ama dün Bursa trafiðinin rezilliði yüzünde fazla dolaþmadan hemen eve döndüm ve elimdekilerle yetinerek saat 15.00 - 20.00 arasý iþi tamamladým.
Artýk iþ beklemeye kaldý bakalým allah ne gösterecek... Saygýlarýmla...