Çok güzel fikirmiþ. Benim aklýma gelmemiþti. Ancak bisiklet supabý yerine bir tornacýya bir ucu vidalý diðer ucu hortum boyutunda delikli pim yaptýrmanýzý öneririm. Vida ise M8 yani Metrik 8 olsun. Bir yani daha; hortum çapýndan büyük bir vida olacak. Ve altýnda vida çapýndan büyük örneðin 12mm çapýnda fatura bulunsun. Bu kýsmýn ters tarafýna ise tornavida aðzý açýn. Kapaðý 6.5 veya 6.8 çapýnda delin. Bu delikten ve kapaðýn içinden vidalayarak geçirin. Geçirmeden önce vidaya Loctite veya Lox Eal sürün. Bu maddeler erkek diþi vida baðlantýsýnýn 25 bar basýnca kadar sýzdýrmazlýðýný saðlar. Ters tarafa yani kapak içine tornavida aðzý açýn demiþtim. Buradan tornavida ile döndürerek yaparsýnýz. M8 vidanýn kapak dýþýnda kalan kýsmýna kontra somun vidalayýn. Bir somun anahtarý ve tornavida yardýmýyla kapaðý fatura ve somun arasýnda sýkýn. Hatta somun iç yüzeyine bir O-Ring veya yuvarlak lastik keçe koyarsanýz sýzdýrmazlýk garantili kapaðýnýz hazýr demektir. Bu parçayý paslanmaz çelik ya da yüksek mukavemetli bir plastikten yaparsanýz korozyon sorununuz da olmayacaktýr. Seramik difüzörde kullanabilirsiniz. Akif seni tebrik ederim, ben de ayrýntýsýný yazdýðým için kendimi de tebrik edyorum. Ee ne de olsa bu garip iþlerle uðraþmaktan delirmiþ sayýlýrýz, bir delinin kendini tebrik etmesi de normaldir.
Biþey anladýysam ne olayým Ben yine fren aparatýndan yapsam olmazmý :D