Konu: Hangi türler uygun olur?  (Okunma says 5339 defa)

darkfreez

• Üye
  • **
  • leti: 23
Hangi türler uygun olur?
« : Haziran 22, 2008, 19:54:43 s »
80*45*60 ölçülerindeki akvaryumuma meleklerimi sattýktan sonra 15-20 tane kadar fantom tetra aldým ama bu seferde akvaryum gözüme çok boþ görünmeye baþladý sonuç olarak fantomlarýn yanýna hem göze hitap edecek, biraz boyutu olan ve yavru alabieceðim hangi türleri tavsiye edersiniz. Akvaryumla ilgili daha ayrýntýlý bilgiyi linkte bulabilirsiniz   http://www.bitkiliakvaryum.com/forum/index.php/topic,529.0.html

aqua_boy

• Baðýmlý Üye
  • Ýçerik Geliþtirici
  • leti: 263
  • Rainbow
  • Ad Soyad: Cenk Sinor
Ynt: Hangi türler uygun olur?
« Yantla #1 : Haziran 22, 2008, 19:56:43 s »
10-15 tane daha fantom ekleyin derim ...

darkfreez

• Üye
  • **
  • leti: 23
« Yantla #2 : Haziran 23, 2008, 00:24:27 »
Bende ilk baþta öyle düþündüm hatta 10-15 tane rasbora eklemeyi düþündüm ama daha sonra boyut olarak beni tam olarak tatmin etmediðine karar verdim(heralde meleklerden sonra gözüme ufak geliyorlar ;D). Tabi birde akvaryumda yavru balýk görme mutluluðu var, öle seri bir üretim merakým yok ama akvaryumda yavru balýklar görmeye de alýþtým hani. O nedenle bana þu anki türlerimle uyumlu boyut olarak tatmin edici büyüklükte ve akvaryum þartlarýnda yavru alma ihtimaki olan bir tür olarak ne tavsiye edersiniz?
Galiba çok þey istiyorum ama ne yapalým hedefler büyük olunca zevki daha fazla oluyor ;).
Saygýlar

aqua_boy

• Baðýmlý Üye
  • Ýçerik Geliþtirici
  • leti: 263
  • Rainbow
  • Ad Soyad: Cenk Sinor
« Yantla #3 : Haziran 23, 2008, 11:13:35 »
O zaman Kiraz Barb veya Rasbora tam size göre ...